22 syyskuuta 2023

PARASTA JUST NYTCafe au Lait -daaliat. Niin mahtavaa kun onnistuin kasvattamaan nämä mukuloista ja vielä sain kukkimaan. Syksyksi raivasin terassilta tomaatit ja pitkäksi venähtäneet ei oikeansävyisenä auenneet daaliat pois, ja tilalle toin upean sävyiset Cafe au Lait -daaliat, niin upeita! Ruukuissa on vielä paljon nuppuja tuloillaan ja vielä varmasti ehtii hyvin aukeamaan, kun lasitetulla terassilla on lämpimämpää. 

 


Perjantaiset vapaa päivät. Vielä kun mahdollista, niin A on lähes kaikki perjantait vapaalla. Neljän päivän työviikko on vain niin hyvä keksintö. Perjantaille jää nykyisin aina viikkosiivous, joten sen saa kivasti tehtyä heti aamusta pois.

 


Terassin tunnelmavalot. Miten ihana tunnelma terassin valonauhoista tulee ja tuo vähän valoa sisällekin, jos pimeällä pitää käydä vielä koiria päästämässä takapihalle. Syksyiset illat on niin upeita, sopivan lämmintä, syksyn tuoksua ja pimeää.

 


Ladattava pöytävalaisin. Pitkään haaveilin ja lopulta ostin ladattavan pöytävalaisimen, miten kätevä! Ostin sellaisen, minkä saa kannettua kahvasta mukana.

 


Muistipeli. Me on innostuttu muistipelistä, päivittäin me A:n kanssa pelataan ja voitetaan vuorotellen. A saa parin ja kehuu, miten hyvä muisti hänellä on. Ja kun kyselee pelikaveria, niin sanoo, muistipelin pelaaminen tekee hyvää. Ja niinhän se on, hyvää tekee <3. Pelatessa tulee mieleen lapsuuden yökyläreissut mummolaan, kun mummon kanssa pelattiin muistipeliä.

 


Mikä on sinun: parasta just nyt?

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.