29 lokakuuta 2013

PEHMEYTTÄ..


Vastakohtia, kovuutta ja pehmeyttä, kylmää ja lämmintä.. Eri materiaaleja. Eilen selailin blogeja, katselin inspiskuvia. Inspiraatiota kotiin. Mikä se ois se mun juttu? kotimme värit? hm.. no ei niitä varmaan suoranaisesti ole, mutta jotain kumminkin. Halusin vähän pehmeyttä..

Mua viehättää edelleen vaaleat luonnonsävyt ja pastelli, mustan ja valkoisen seurana. Se se taitaa sit olla? Otin harmaan pois olkkarista. Taljan ja tyynyn. Sijalle beesiä ja valkoista sekä myöhemmin vaaleanpunaista(kunhan kotiutuu).

Lämpöisää illanjatkoa! Täällä istutaan takkatulen ääressä.

10 kommenttia:

  1. Voi, tuo ekan kuvan tyyny on todella kaunis! Mistä olet sen löytänyt?

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Paula, piti oottaa kotiin saakka, ennenkuin vastaan, et nään tuon valmistajan.. tuo tyyny on ostettu paikallisesta sisustuskaupasta (H&B Home), ja siinä lukee.. madam stoltz.

      Poista
  2. Kauniita kuvia, just sellaisia pehmeän tunnelmaisia : ) Ja hauska juttu nuo sisustusvärit - kattelin tänään koneelta ottamiani kuvia ja mietin samaa asiaa. Yhdestä kuvasta löytyi nimittäin sattumalta tarkalleen ne omat värisuosikit : ) Vastakohtien nimeen vannon minäkin, ei liian samaa sarjaa kaikki.

    Mukavaa illanjatkoa sullekin! Meilläpäin sataa taas vettä, mutta onneksi sisällä on kuivaa ja lämmintä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Päivi :), nyt tosiaan on niin pimeää ollu monena päivänä kun kotiin tulee.. no saa sitä jotain kuvattua ;). Hauska, ehkä nää värisuosikit menee vähän ehkä sit mielialankin mukaan, mut toisaalta ne perusperus väri ihastukset pysyy kyllä vuodesta toiseen. Tänään täällä jopa paistoi aurinko, ihan hitusen harmitti istua sisällä tekemässä töitä..

      Poista
  3. Kauniita kuvia. Mä en itse oikein osaa päättää mikä on se lemppariväri ;) Olisikin niin paljon helpompaa, jos tietäisi ;)) hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus! Haha, no ei sitä tarttee päättää, mie luulen et mullakin se on jo tammikuussa eri ;).

      Poista
  4. Kauniita pehmeitä sävyjä :) Näin syksyn tullen sitä kaipaa kummasti enemmän pehmeitä juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) ja totta tosiaan, sitähän se taitaa olla, kiva kääriytyä pehmeään ja lämpimään :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.