01 lokakuuta 2013

RAITAA JA PINKKIÄ


No niin, pitkästä pitkästä aikaa asukuvaa ;). Sunnuntaina nappasin muutaman kuvan ennenkuin lähdettiin kyläilemään. Rentoasu syyssäähän. Vähän niinku sävysävyyn eteisen kans.. haha. Roudasin kuistin kukat sisälle talvehtimaan. Katsotaan menestyykö. 

Kävin illasta sähläilee sählyssä ja urheilun jälkeenhän pitää syödä aina terveellisesti. Niinpä syötiin romanttisesti kynttilänvalossa kunnon makkaraperunat. Näin meillä..

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana nahkarotsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun törmäsin tuohon kauppaan niin eihän sitä voinut sinne jättää! ;). tuo on tekonahkaa, niin hintakaan ei ollut esteenä :).

      Poista
  2. Välillä mikään ei voita kunnon makkaraperunoita ;)! Onko tuo se prisman ruukku by the way? Pitääkö siellä itsekin pyörähtää. Haylla oli myös kivoja betoniruukkuja, mutta jotenkin tuntuu hullulta käydä sellaisia tilaamaan.. Kiva asu ja nyt harmittaa kun otin valkoisten conversejen sijaan pinkit Tanskasta. TOsin valkoiset olis mulla ollu melko nopeesti ruskeat ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä ja kun on vielä niin helppo tehä ;). Joo on, ostin noita muutaman lisää niin sain samanlaiset ruukut jokapaikkaan sisällä. Arvaa mitä?! mie kaadoin näihin melkein heti kahvit :/ piti sit kesken työpäivän tulla kotiin hinkuttaa kaikilla pesuaineilla.. ja eihän se lähtenyt pois.. pitäs vielä liottaa paremmin.. Et ihan hyvä valinta sulla! munkin ois varmaan kannattanu ostaa ennemmin mustat ;)

      Poista
  3. Pinkki on pop :=)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Heippa Minna, olipas ihana haaste, kiitos siitä! :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.