19 helmikuuta 2014

MATOTTA

Ollaan oltu nyt kuukausi ilman olohuoneen mattoa. Ja on tosiaan vaihtelevaa. Miks peittää kaunista laittaa matolla? Pandora matto oli vain liian räikeä mun makuun. Vähän harmitti kun en palauttanut sitä alunperin, sillä en ollut sata varma onks se hyvä vai ei. Onpahan ensi kesäksi terassille matto valmiina.

Ruusut on edelleen yhtä kauniit kuin viikko sitten. Kestäisköhän ne vielä muutaman viikon? 

8 kommenttia:

  1. Totta, miksi peittää kaunista lattiaa? Minulla on myös maton osto edessä kevääksi, muutama paikka mielessä josta käyn katsomassa.

    Kivaa iltaa. Hyvä päivä suomalaisilla kisoissa tänään :), YEY!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon jo syksystä asti haaveillut tuonne sellaisesta vaaleasta lehmäntaljasta.. mut nyt kyllä testaan ennen ostoa :) ja testaaminenkin saa jäädä tuonnemmaksi. Nyt mennään näin vaikka syksyyn saakka.. Oli kyllä tosi tosi hyvä päivä :). Huomista peliä odotellessa ;)

      Poista
  2. Onpa kaunis maljakko - wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on just kiva vaikka onkin punertava eikä kirkasta lasia. Luulen että en silti kyllästy :)

      Poista
  3. Tuo Muuton maljakko on niin upea. Minä haaveilen harmaasta versiota ilman alustaa. Meillä ollaan myös matotta koiran kurakauden vuoksi ja yllättävän autiolta koti nyt tuntuu. Mutta ehkä tähän tottuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kans tosi kaunis! Kuules tuohon matottomuuten tottuu äkkiä, en kaipaa ainakaan vielä mitään tuohon lattialle. Toisaalta niin raikastakin!

      Poista
  4. Mielettömän nätti maljakko! Onko tuo isompi vai pienempi niistä muuton maljakoista? Taitaa olla suurempi? :) Ja nuo ruusut! Sopii niin ihanasti tähän talveen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kaunis! Tuo on se suurempi, siinä pienemmässä ei ole tuota puista alaosaa. Nuo ruusut näyttää ihan muovikukilta, tosi kauniit tosiaan, ite tulee liian harvoin ostettua ruusuja.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.