15 helmikuuta 2014

TÄSTÄ SÄVYSTÄ INNOSTUN JUURI NYT



Vanharoosa-lohenpunainen-nude. Mikä onkaan sitten oikea nimi? Sävy innostaa nyt niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Roosa käy niin hyvin yhteen päivettyneen/ruskettuneen ihon kanssa.

 

Sisustuksessa vain ripaus sävyä riittää. En kumminkaan mitään hattarafiilistä kaipaa kotiin. Kesäksi haaveilen sit hattarahameesta, sellasesta roosasta tyllihameesta. Ois aika magee nahkarotsin kans..

32 kommenttia:

  1. Tosi nätti väri! Etenkin tuo nappityyny on meikeläisen mieleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen vihreä tyyny on myös tosi kaunis väriltään. Vahvat värit ei oo niinkään mun juttu, jotenkin aina nämä pehmeät ja murretut säyt iskee :)

      Poista
  2. Ihanan herkkä ja pehmeä väri, tykkään myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän häissäkin värinä oli vaaleanpunainen, tää on selvästi mun väri :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Totta, kaikki vaalea punertava menee, mutta sit tummanpunainen ei oo lainkaan mun väri :) vaikka niin ihana se onkin!

      Poista
  4. Minä tykkään myös, on kaunis sävy, mutta tosiaan pieninä annoksina :)

    VastaaPoista
  5. Täällä tykätään myös ja lähtisin helposti tuohon tyllihameideaan mukaan:). Oon salaa haaveillu omasta tyllistäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just eilen mietin et pitäisköhän se ompelukone nyt käydä ostamassa niin vois itelle ommella tyllihameen.. luulis ettei ole vaikeaa... No silmät auki et löytyiskö valmista jostain :)

      Poista
  6. Hih, niin mäkin! Kuten niistä mun housuistakin voi arvata... ja tyllihame kelpais niinikään :)

    Tuo tyyny on ihana myös! Hitsit vaan kun meille ei sisustukseen oikein tuo väri passaa.. hirsiseinien kanssa voi tulla hieman tunkkainen fiilis?

    Kivaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne sun housut on niin ihanat! harmi kun täällä on niin vähän noita vaatekauppoja ;) (tai ehkä hyvä juttu kumminkin). Jos laittasit mustan rinnalle tätä väriä niin ei tulis tunkkasta fiilistä! vois ollakin kiva teille myös! eikun testaamaan :). Saatiin talo täyteen vieraita niin oli kyllä niin kiva lauantai-ilta.

      Poista
  7. Soma sävy, tykkään itsekin. Jostain syystä musta-valko-harmaa pukeutumiseni on saanut ripauksen pinkkiä mukaan, sellaista kirkasta pinkkiä. Kevät tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, syksyllä musta-valkeaa ja keväällä herää et onhan niitä värejäkin :D; Nythän onkin taas pastellinsävyjä vaatteissa..

      Poista
  8. Puuteriroosa:))

    Mäkin tykkään! Mun tytöllä on just sellanen ihana tyllimekko tuota samaa sävyä! Ja voisin kuvitella, että tyllihame olisi itellekkin nahkatakin kanssa aevan ihana...hih! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä just :). Oi, kuulostaa ihanalta tytön mekko, vitsit, nyt pitää kyllä ehtiä jostain tyllihame tai ei se auta kuin ommella :). Eilen selailin pinterestiä ja olinkin pinnannut tyllihame asun.. niin ihana!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. :) voikohan tästä olla tykkäämättä ;)

      Poista
  10. Vanha roosa on myös oma lemppari ja juurikin pieninä annoksina. Sopii teille hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteissa tää menee hyvin valkoisen kans, mut sisutuksessa vain ripaus tosiaan. Ja kiitos SH! :)

      Poista
  11. Huvittavaa, kun juuri viime viikolla laitoin viestiä luotto-ompelijalleni ja kerroin, että haluaisin tyllihameen ja lähetin pari kuvaa. Tein jo postauksen valmiiksi haaveilemastani asusta!

    Ehdottomasti ihana sävy ja väri. En ole koskaan osannut vaatteissa pitää noita sävyjä, mutta ajattelin tuon sävyistä takkia itselle. Saa nähdä passaiskohan? Olen toisaalta aika tumma..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut sie oot jo ehtinyt pitemmälle, mulla vielä kankaat kaupassa :). Niin huvittavaa tosiaan! Ostin tuon neulepaidan ja ihastuin kyllä niin tähän sävyyn et voisin jotain muutakin haluta. Moneen vuoteen ei oo kyllä mullakaan ollut tätä väriä.

      Takki kuulostaa kyllä hyvältä, ja miks ei? varmasti käy tosi hyvin!

      Poista
  12. Kaunis väri ja uskon, että sopii sinulle juuri täydellisesti. Itse näytän possulta, jos tuota väriä käytän. Se ei sovi ollenkaan minun ihonväriin. HEH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no varmasti passais sullekin! Nyt kun on vielä rusketusta jäljellä niin käy hyvin tuo neulepaita jos oisin ihan kalpee niin sit en tiiä...

      Poista
  13. Sisustuksessa aivan ihana, ja asusteissa myös pukeutumisessa mutta itsellä esim paitana tulee ihan maatunut olo (siis hiirulainen) :D liian murrettua ja hailakkaa isolle pinnalle minun pukeutumisessani tai ihon värissäni. Toisilla taas ihailen esim. juhlapaitana/mekkona olen nähnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on just juhlamekkona ja paitana :). eka kollaasi keskimmäinen vasemmalta on mun juhlamekko ja tykkään siitä älyttömästi. Totta, kaikillehan ei käy kaikki. Mulle esim musta ei käy kasvojen lähelle... näytän entistä kalpeammalta :).

      Poista
  14. Ihana väri todellakin! Yhdistettynä johonkin vahvaan väriin syntyy kiva kontrasti, mutta toisaalta toisen vaalean sävyn kanssa voi säilyttää ihanan pehmeän vaikutelman. Työn alla juuri tämän värinen tyllihame! Ah lämmintä kevättä odotellessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, molempiin käy yhtä lailla. Voi vitsit, harmi kun mulla ei oo ompelukonetta.. syyhyttäis niin päästä ompelemaan tuota tyllihametta. Tai ehkä mie teetätän ;). Laitahan sitten kuvaa valmiista hameesta!

      Poista
    2. Näin tehdään ja mukavaa kevättä!

      Poista
    3. Kiitos, samoin sulle! :)

      Poista
  15. Hei. Mistä olet ostanut tuon ihanan roosan nappityynyn?? Täälläkin tästä niin tykätään! :) T. Ensimmäistä kertaa blogissasi. Kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, Oon tilannut tuon tyynyn (Hay:n) finnisdesignshopista. tässä linkkiä vielä: http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-sisustustyynyt-dot-tyyny-steelcut-trio-candy-p-7042.html

      Ja kiva kun jätit kommenttia :). Mukavaa tiistaita sinne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.