06 lokakuuta 2015

NAHKAHAME JA NEULE

vila nahkahame filippa k neule koti sisustus ellos morris tarjoiluvaunu

ellos morris tarjouluvaunu nahkahame vila filippa k neule

Tänä aamuna autonmittari näytti yhtä astetta.. hrrr. Niin se vain kylmenee! Neuleet esille ja paksummat sukkahousut jalkaan. Ja kohta ei enää nahkatakilla tarkene..

neule Filippa K, hame Vila, kengät Bianco.

12 kommenttia:

  1. Onpa makeen näkönen asu :) Tyylikäs ja kuitenkin tuo nahkahame tuo sitä jotain! Itse olin aamulla ihan paniikissa, kun ei taas ole mitään puettavaa kun kylmä tulee... Kaikki on niin käytetty ja uusia neuleita tekisi mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Totta, eri matskut käy kyllä hyvin yhteen. Tykkään tästä neuleesta älyttömästi.. on ollut vuoden käytössä ja vieläkin kuin uusi!

      Poista
  2. Minä haaveilin sellaisista korkevyötäröisistä nahkashortseista, mutta mies kielsi ostamasta. Sitten huomasinkin kesän menneen ohi. :D Tosi hyvännäköinen asu ja tuo tarjoiluvaunu on ehkä pakko hankkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kuulostaa hyvältä! No hei ostat vain, kyllä se mies niihin ihastuu kun puet päälle ;D. Tuo tarjoiluvaunu on kyllä vielä niin edullinenkin!

      Poista
  3. Todella upea asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo sun hame! Ja tosiaan, nahkatakissa alkaa olla jo melko vilakkaa vaikka aurinko paistaisikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun piti eilen kaivaa jo untuvatakki esille kun käytin koiraa pihalla... täällä tuuleekin nyt niin kovaa!

      Poista
  5. Tosi kiva asu ja tuo nahkahame neuleen kanssa sopii todella hyvin :-) Moni vierastaa nahkahametta, koska luullaan, että se on liian "porno" päiväkäyttöön, mutta sä osoitit, että nahkahame ja neule sopii oikein mainiosti yhteen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ninni! Tää hame kyl käy niin töihin kun vapaa-ajalle.. tosiaan, riippuu miten ja mihin yhdistää ;).

      Poista
  6. Se on jännää, miten joku vaatteen materiaali voi leimata käytäjää. Alkujaan nahkaa on käytetty, kun on tarvittu todella kestävää vaatetta. Esim. sepät on käytäneet suojavaatteena nahkaa. Samoin moottoripyöräilijät. Sitten jostain ryhmittymistä johtuen nahkavaattet yhdistetään oudosti johonkin suuntautumiseen. Nahkahousut miehellä aiheuttaa joillakin välittömästi ajatuksen, että käyttäjä on homo. Samoin jotkut on sitä mieltä, että nahkahameen käyttäjä on joku prostutuoitu. Nämä on sellaisia outoja ajatuksia, jotka istuvat joidenkin mielessä todella lujassa.

    Kuitenkin tuo sinun asusi on todella tyylikäs ja hyvin yhteen sopiva. Tosiaan kohta onkin viisaampaa siirtyä paksumpaan ja pidempään takkiin, joka lämmittää ulkona, mutta silti voi sisällä olla tyylikäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Heh, ei mulla tuosta hameesta tullut mitään mieleen.. aattelin vain et onpas kätevä, käy töihin ja vapaalle ja tarvittaessa juhliinkin :D.

      Kaivoin jo untuvatakin esille, parempi ettei vilustu ku käyttää koiraa ulkona iltaisin.. nimittäin taitaa flunssa olla jo tulossa :/.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.