07 heinäkuuta 2016

VALKOISTA JA VIHREÄÄ


Tällä hetkellä inspiroi erityisesti vihreä. Tuossa uusimmassa Asun lehden kannessa on just oikea vihreän sävy. Heleä ja raikas. Valkoiset pionit ja unikon siemenkodat.. Valkoista ja vihreää sekä hieman mustaa. Olohuoneessa nyt. 

Jos meillä olisi kesämökki, niin olisikohan se sisältä täysin valkoinen.. vähän vihreää ja vaaleata puuta väriä tuomassa. 

Inspiroivaa keskiviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä teillä! Sama värimaailma meillä useassa huoneessa. Unikonkodat niiiin kauniita,kuin unikot kukkivanakin. Meillä pionit vasta nupulla ja pelkona, että sade pieksää ne maahan. Kesää on onneksi vielä!! Hyvää heinäkuuta sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ride! Ne on upeita, harmi kun en tajunnut istuttaa pihalle.. ois saanut sieltä maljakkoon.. Mun pionit ei oikein edes kasva... en oo lannoittanut niitä aiemmin lainkaan niin ei ihme.. jospa ensi kesänä!

   Poista
 2. Joo, toi on just oikea vihreän sävyn! Aivan upea! Kaunis, herkkä ja raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tuossa värissä joku lattia tyyny.. tai jotain seinälle..

   Poista
 3. Teidän kotiin sopii niin hyvin vihreä! Upeita kuvia Heini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii minustakin tuonne olkkariin. Kaunis kiitos <3

   Poista
 4. Ihanan valoisaa ja freshiä! Unikot ovat todella kauniita :)


  Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, vihreä ja valkoinen on kyllä niin ihana parivaljakko. Niin on! Pitäisi muistaa seuraavana keväänä laittaa unikkoja kasvamaan pihallekin.

   Poista
 5. Vihreä sopii kotiin ja valkoisen kaveriksi. Minulla täytyy olla aina viherkasveja/kukkia kotona, muuten tuntuu että koti on eloton ja hapeton.
  Kauniit kuvat, niinkuin aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja jotenkin nyt se tuntuu erityisen raikkaalta... muita värejä en kaipaakaan olkkariin.. Ja totta, leikkokukkia on oltava aina.. Kiitos Anu ja kivaa torstaita :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.