30 elokuuta 2016

TERASSILLA VIELÄ KESÄ


Vielä hetken terassilla on kesä. Kesäkalusteet ja kesäkukat. Syyssateilla lasitetulla terassilla on kiva kuunnella sateenropinaa ja nauttia lämpimistä hetkistä ilman tuulen tuiverrusta. Kunhan saan sisällä työhuoneeni seinät maalattua, niin  saan siirrettyä sohvan ja sohvapöydän sisälle talveksi. Terassille tuon sitten ulkoa pöytäryhmän ja aurinkotuolin.

Viikunapuun ja kiinanruusun toin sunnuntai-iltana jo sisälle. Asteet meinasi mennä jo pakkasen puolelle joten ajattelin tuoda ne turvaan. Toivottavasti saan ne menestymään talven yli.

Kaunista tiistaita! 

8 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta ja vielä kesäiseltä <3 Tykkään tosi paljon tuosta satulavyösohvasta, ja jos vain olisi sille paikka, niin hankkisin... vai oliko tää sesonkituote? Suloinen koiruliini myös kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija. Tuo on ihana sohva kyllä! Mielestäni sen valmistus on loppunut, keväällä niitä oli vielä muutama myynnissä lähi ikeassa. L on kyllä sellainen rakas <3

   Poista
 2. Kaunista ja aivan ihana värimaailma terassilla :) Sinä se osaat <3

  VastaaPoista
 3. Täälläkin nautittiin tänään vielä kahvit pihalla. Terassi tosin tois tähänkin kahvihetkeen vielä enemmän ja niitä vois harrastaa vieläkin pidempään, mutta toistaseks oon niin onnellinen jo pelkästä pihasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää nauttia näistä aurinkoisista syyspäivistä kun niitä on! Terassilla niitä voi tosin nauttia vaikka talvellakin, kun pukee tarpeeksi päälle :).

   Poista
 4. Niin viihtyisä! Melkein tunnen tuon sisalmaton jalkojen alla. Hyvää loppukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin oli ihana lämmin syyspäivä.. tuo matto on ollut kesät talvet terassilla.. sinne just passeli!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.