14 elokuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN // L

Mistä tietää että kelit ovat viilenneet? Kolmena yönä peräkkäin olen saanut pienen lämmittimen kainalooni yöllä.


Vuosi sitten heinäkuun alussa haettiin L. Se oli rakkautta ensisoitolla, vaikka enpä olisi uskonut että voisin rakastua koiraan näin pahasti.  Olinhan jo aiemmin sanonut ettei meille koskaan koiraa tule Ne sotkevat ja haisee.

Koiran hankinta otettiin puheeksi ehkä paria viikkoa ennen päätöstä. Mieheni tokaisi että otetaanko koira ja olin heti innokkaana mukana. Samantien menin kennelin sivuille sopivaa pentua katselemaan. Yksi puhelinsoitto ja se oli menoa

Niin rakas. Yksi parhaista ystävistäni. Ollaan lähes 24 h yhdessä. Parin viikon lomat on vaihtuneet viikon mittaisiksi, nimittäin eihä tuosta voi kauemmin erossa olla. Ja silloinkin päivittäin pitää kuulumiset kuulla.

Supersosiaalinen, niin leikkisä ja lapsirakas. Lähes kaikkien ystävä, joka nauttii huomiosta ja kehuista. Elämä on paljon sosiaalisempaa. Tuntemattomien kanssa vaihdetaan sana jos toinenkin monta kertaa päivässä, lähes joka kerta lenkillä.

Meidän persoonallinen luppakorva chihu.

9 kommenttia:

 1. Voi ihana muru! L on kyllä varsin valloittava kaveri. <3

  VastaaPoista
 2. voi toi koira on maailman söpöin <3

  VastaaPoista
 3. Voi, kun hän on söötti! Onko mikä rotu kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä söpöin koira <3. Chihuahua on, mutta nuo luppakorvat monesti hämää :).

   Poista
 4. Awww. Niin suloinen :)

  VastaaPoista
 5. Söpöjä kuvia pikkuisesta :). Kuvien yhteydessä huomasin teidän ihanan sohvankin. Onko hyvin kestänyt tavallista arki- ja koiraelämää? Millaista kangasta kyseisen sohvan päällinen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kestänyt, ei oo kyllä mitään 3 vuoden aikana tullut, et kasassa on pysynyt.. mutta heti parin kuukauden kulutta yhdestä tyynystä lähti kangas kiertämään, vaikkei meillä sohva kovalla käytöllä olekaan. Niin ei ole mikään laaduikkaan sohva sitten mielestäni. Puolet halvemmallakin ois saanut laadukkaamman.. En tiiä tarkemmin mitä kangasta tuo on! Iskusta ostettu jokatapauksessa.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.