09 elokuuta 2016

HELPPO JA MAUKAS WOKKI


Vuoden päivät mulla oli pyöreäpohjainen wokkipannu käytämättömänä kaapissa. Aattelin sen käytön olevan niin hankalaa. Heh. Mutta miten kiva sillä onkaan laittaa ruokaa. Nyt meillä tehdään sit hieman useammin wokkia. Kasviksia, nuudelia tai riisiä, välillä kanaa lihaksi tai sitten ei lihaa lainkaan.

Kanawokki:
3 porkkanaa
2 dl kaaliraastetta
1 sipulia
1/2 kukkakaalia
1/2 kesäkurpitsaa
1 suippopaprikaa
1 pkt nuudeleita
400 g kanafilettä/suikaleita
ja mausteet oman maun mukaan

Millaisia wokkeja teette? Onko jotain suosikkia?

6 kommenttia:

  1. Hyvältä kuullostaa tuo ohje, täytyykin pyyhkäistä wokkipannusta pölyt ja ottaa käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, wokit on niin hyviä.. nyt kun kerran otettu tuo pannu käyttöön niin pitää useammin tehä!

      Poista
  2. Nam, wokit on niin käteviä, nopeita ja herkullisia. Kannattaa testata myös katkarapuja wokkiin, on toinen lempparini kanan ohella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja tuolla pyöreäpohjaisella pannulla niin kätsä tehä. Kiitos vinkistä, pitääpä joskus tehdä, en käytä koskaan katkarapuja.

      Poista
  3. Tässähän alkaa tehä mieli ruveta väsäämään wokkia. :) Kiitos reseptistä!

    Tykkään ite käyttää chilitonnikalaa ja papusekoitusta wokissa. Pitää hyvin nälkää. Nuudelit on ehdoton juttu myös, niitä ei tarvitse olla paljon, mutta kuuluvat asiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) oliko hyvää? Papuja voiskin käyttää! Joskus olen tehnyt riisin kaa.

      Poista