07 elokuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN

 
Parasta idea oli ikkunanpesu. Ja mietinpähän vain miksi se aloitus on aina niin hankalaa? Ei mene kumminkaan kauan kun kaikki ikkunat on pesty ja saa ihastella puhtaita ikkunoita. Ehkä se on siinä, kun se siivous leviää sitten koko taloon. Lattiat pitää luututa ja pölyt pyyhkiä kun kerrankin sohvan siirtää paikoiltaan.. Heh.

Saimme suloiset yövieraat perjantaina. Viikonloppu meni vauhdilla kahden täditettävän kanssa puuhatessa. Pieni vesisadekaan ei menoa ulkona hidastanut.  Yhdessä leivottiin mustikkapiirakkaa ja tehtiin mureketta. Ja L on niin väsynyt, kun pitäähän sitä kaikessa olla mukana.

Viikon noloin hetki oli olla kylpytakki päällä ja hiukset pystyssä ovella postimiestä vastassa. Päälle se mitä kiireessä oli helpointa vetästä.

Ikävin yllätys oli pesukoneessa. Miten paljon pienestä saunatyynystä lähteekään styroxpalloja? Apua, ne vain lisääntyi sitä mukaa kun pesin pyykk. Huh. Ehkäpä seuraavalla kerralla luen tarkemmin mitä se tyyny sisältää jo ostaessa. Ei kiitos enää styroxrouhetta.

Rentoa sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Oih, mun pitäs niiin pestä ikkunat, mut ei jaksaaaaa 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) siinä kuules menee rattoisasti muutama tunti kun pesee ikkunoita ;)

   Poista
 2. Niinpä, miten tuo työhön ryhtyminen onkaan välillä niin hankalaa. Täällä ikkunat odottavat vielä pesijäänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se ja se on niin palkitsevaa sitten kun pääsee ihailemaan lopputulosta. Meillä on vielä terassin lasit pesemättä, kaatosade yllätti viimeksi, jospa tällä viikolla :)

   Poista
 3. Ikkunanpesuprojekti ois täälläkin edessä jossain vaiheessa ennen talven tuloa, mutta kun ei huvittaisi millään. Ja ensimmäisen sateen jälkeen pesutulos on mennyttä. Eli kannattaako edes?

  Onpa taas ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se on kyllä niin mahtavaa sitten kun kerrankin näkee pihalle :D. Kanattaa!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.