27 syyskuuta 2016

TALJOJA JA LÄMPÖÄ


Havahduin lenkillä siihen, miten kaunis ruska tuolla onkaan! Nyt pitää lähteäkin heti huomenna kuvaamaan ulos.. Sisällä takkaan tuli useammin tuomaan lämpöä, lisää taljoja ja vilttejä esille tuomaan pehmeyttä. Muutama valaisin tilaukseen, nimittäin on jo sen verran pimeää alkuillastakin. Syksy. Koti-illat ja päiväunet.

Lämpöisää iltaa!

10 kommenttia:

 1. Ulkona loistaa kyllä niin ihanat värisävyt, että kamera kulkee mukana aika usein, kun löytyy niin paljon ikuistettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kyllä alan kulettaa kameraa matkassa.. meinaa aina unohtua kotiin! tuli monta kuvausidistä mieleen lenkkeillessä.. nyt vain toteuttamaan :)

   Poista
 2. Ruska on kyllä kaunista parhaillaan. Täälläkin yhtä lamppua odotellaan, kynttilät palaa iltaisin ja torkkupeittoa haaveilen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Heh, mulla valaisin tilaus lähti vähän lapasesta :D. Noh valojahan meillä on ihan liian vähän kun kesällä innostuin torissa myymään kaikki väliaikaiset..

   Poista
 3. Samaan asiaan havahduin tänään lenkillä, upea ruska tullut kaupunkiin! Viikonloppuna on pakko lähteä kameran kanssa potkimaan lehtikasoja. :)
  Taljat ja kynttilät on kaivettu jemmoistaan ja sisustukseen tullut vähän tummempia sävyjä. Okei, on se myönnettävä, että syksyssä on sitä jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän jo kyllä huomenna ottaa kameran matkaan.. vitsit miten kaunista! Ja täällä on kans joka ilta sytytetty kynttilöitä..

   Poista
 4. Aivan ihanat värit luonnossa ja mini oli kerännyt kauniin kimpun koulumatkan varrelta!! Ihan kiva, että syksy tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, huomenna kyllä otan työreissulle kameran matkaan.. tänään se kiireessä jäi kotiin. Oi, ihanan kimpun olet varmasti saanut! Ja kyllä syksy on ihanaa aikaa..

   Poista
 5. Ulkona on nyt todella kaunista! Lenkkeilystäkään ei tahdo tulla mitään kun kuvata tulisi koko ajan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Heh, mulla on usein toinen kaveri sylissä ja toinen hihnassa niin ei ole ollut kameraa matkassa lenkillä, mut nyt pitää kyl ottaa tänään kamera jos tuo vesisade loppuu!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.