25 syyskuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN


Paras ilta oli perjantai-ilta. Siivottu koti ja puhtaat lakanat. Aikaisin petiin ja muutama sivu suosikkikirjailijan kirjaa, uni oli taattu aika nopeaan.

Paras lenkki oli tiistaina kahden täditettävän ja kahden koiran kanssa leikkipuistoon. Hyvin me vedettiin ilman rattaita.


Paras oppija oli Miku. Miku oppi parissa päivässä monta uutta temppua. Istu, tassu, maahan ja paikka. Toinen on niin nopea oppimaan, tosin kärsivällisyys ei aina riitä kun yhdessä Lukan kanssa pitäisi palkintoherkut jakaa. Paikka tosin onnistuu vain Lukan vierellä ja sekin ehkä oli vain sattumaa, joten ehkäpä sitä ei lasketa.

Nopein herätys tapahtui keskiviikkona keskellä yötä kolahdukseen. Nopea nousu istumaan ja lähes juoksujalkaa olkkariin. Huh, koiralle ei käynyt kuinkaan, kaikessa rauhassa makasi sohvalla. Joo, aivan liian vähän unta parin viikonaikana..


Parasta ruokaa oli pitkään haudutettu riisipuuro. Laiskan tyypin versiossa se tehdään kermaan ja veteen. Nam. Miksiköhän riisipuuroa tulee tehtyä vain jouluna ja kerran kesässä? Niin ja tuore, leivinuunissa paistettu ruisleipä. Tätä herkkua en ole saanut vuosiin. Neljäsosa leivästä hävisi äkkiä leikkuulaudalta. 

Paras onnistuminen oli yrityksen kotisivujen teon aloitus. Osaankin jotain! Alkuun en meinannut päästä, mutta pienen tauon jälkeen sain jo tulostakin.

Rauhallista sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein onnistuneelta viikolta ja ihania tunnelmapaloja kuvamuodossa <3
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viikko olikin, vaikka pienin oli edelleen vähän kipeä. Kiitos Jenni <3

   Poista
 2. Toivottavasti siellä yöravailut jo helpottaa! Sulla on muuten jo valmiiksi makkarin seinät kuuminta trendiä, ei tarvitse Lady Cashmerea nyt sun tilata :)! Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä helpottaa, nyt on menty jo monta yötä yhdellä ulkoilukerralla.. niin siistii :). Haha samaa katoin yks päivä, et täällähän on niin trendikästä ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.