11 syyskuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN


Tämä viikko oli aikamoista matkailua. Maanantaina oltiin vielä Pariisissa. Perjantain kesäinen auringonpaiste vaihtui syksyiseen sateeseen, mutta se ei lomailua haitannut. Olipas ihana miniloma mieheni kanssa. Reilu parivuotias täditettäväni ei ollut kovin tyytyväinen kun emme häntä matkaan ottaneet. Lukaa hoidosta hakiessani sanoi hän ensimmäisenä, ette ottaneet minua mukaan. Ehkäpä vielä joskus!


Sain valmiiksi työhuoneeni maalausprojektin. Punertavasta harmaaseen. Ja vielä oli ennen perjantaita ehdittävä maalata kaikki aiemmin kitatut listat. Torstai-iltana puolen yön aikaan sain projektit valmiiksi, yes! Nyt saa maalisudit mennä hetkeksi varastoon, vaikkakin uusi idea on jo mielessä..


Viikon harmittavin peruuntuminen oli jo kauan aikaa sitten suunniteltu tyttöjen viikonloppu Raahessa. Mutta minkäs teet kunvoiton vei tuo ylläoleva hurmuri. Matkasimmekin perjantaina Vantaalle, ensimmäinen hotelliyö Lukan kanssa takana ja hyvin meni.

Varautuminen talveenkin alkoi tällä viikolla. Ensimmäinen kuorma polttopuita on haettu tontilta ja lastattu puuvarastoon. Ja toivottavasti perjantainen nurmikonleikkuu oli tämän kesän viimeinen.

Kaunista sunnuntaita! Täällä jatketaan tutustumista uuteen perheenjäseneen. Silkkaa rakkautta!

8 kommenttia:

 1. No oi, onnea uudesta koirakaverista!!

  VastaaPoista
 2. Onnea koiravauvelista!

  Mikä tuo harmaan sävy työhuoneessasi on?

  Etsiskelen tässä sopivaa sävyä omaan maalausprojektiini ja tuo näyttäisi aika puhtaan harmaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Tuo on 1937 sävy. onnistui kyllä valinta kerralla, vaikken edes testaillut :).

   Poista
 3. Ihana uusi perheenjäsen <3 <3 Mukavia yhteisiä hetkiä koirulin kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Miten ihana chihu! Taisi juuri korvatkin nousta vasta? Terkkuja meidän Siriltä, 1v. chihukamu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin <3. Mikulla oli noussut korvat jo varmaan 3 vk:a aiemmin ennenkuin haettiin. Ja tuolla toisella, Lukalla, ei noussut korvat laisinkaan :). Terkkuja Sirille pojilta <3.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.