09 lokakuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN


Perjantaina meille tuli nuorin veljeni sekä kaksi siskon tyttöä yökylään. Ihana olla sellainen täti/sisko jonka luokse on kiva tulla yökylään. Lapset on aina innoissaan poreammeesta ja ammeessa polskittelua monesti taidetaan odottaakin. Sinnepä siis tietenkin joka kerta pääseekin! Tottakai, jotain sellaista mitä kotona ei tehdä niin täällä tehdään. Syödään milloin syödään, ei haittaa jos ensiksi välipala ja sitten vasta ruoka, kunhan vain syödään lautanen tyhjäksi. Yksi rakastaa maalaamista, joten joka kerta kaivetaan akryylimaalit ja pensselit esille. Välillä maalataan kädet kokonaan, mutta täällä saa sotkea. Nyt on työhuoneen seinällä uutta taidetta.

Glögi. Lokakuu ja ensimmäinen kuppi tätä niin hyvää kuumaa juomaa nautittu. Viime joulusta saakka on yksi lahja glögipullo odottanut käyttöä, joten nyt se tyhjenee!

Lauantai oli kunnon puuhapäivä. Nyt on reilun talven polttopuut puuvarastossa, varasto ja autotalli siivottu. Mun siivousinnostus yltää autotalliin saakka, nimittäin eikö olekin eri mukava ajaa siivottuun autotalliin. Hetken se lattia pysyy taas siistimpänä.. Nyt vain sit relaten ensi kesään. Heh.

Tällä viikolla koiranpennun sisäsiisteys on ottanut roiman askeleen eteenpäin ja niinpä laitoin pestyn maton eteisen lattiaan puolivälin viikkoa. Tosin Miku ei ole vielä ollut yksin kotona tai Lukan kanssa kahdestaan, pitää sitten taas vähän raivata kun se hetki koittaa. 

Suloista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.