16 lokakuuta 2016

KAUNIIMPI ARKI

 
Tykkään todella paljon järjestää yhteisiä iltoja perheen kanssa, pyytää ystäviä syömään, järjestää juhlia.. Pienillä jutuilla saa näyttäviä kattauksia. Leikkokukilla juhlantuntua ja koristelua ei välttämättä muuten paljon tarvita. Mietin yksi päivä, että mitkähän kissanristiäiset järjestäisi että olisi hyvä syy leipoa ja kutsua vieraita. Heh, voihan sitä ilman syytäkin..

Tein viikolla rennon kattauksen. Kävin terassilta viimeiset pelargonian kukat, hieman ryppyiset pellavalautasliinat ja muutama pitkä valkoinen kynttilä. Eipä siihen kummoista tarvita kun on jo näyttävä ja juhlallinen kattus! Pienillä jutuilla kauniimpi arki.
 
Kaunista sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Oi, todella kaunis ja herkkä kattaus! Ihana <3 menis kuule ihan häiden kattauksesta tää siun rento kattaus! Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Minttu, ja tosiaan hyvin kävisi häihinkin!

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Kattausten tekeminen ja ruoanlaitto ovat kyllä huippua. Ainoa ongelma itellä tahtoo olla tää puoltoista vuotta sitten tapahtunut kaupunginvaihto, joten uudet ystävät ja tutut vielä aika vähissä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, saa käyttää luovuttaan oikein kunnolla.. No höh, sun pitää pyytää ystäviä kauempaa viikonlopuksi kylään :).

   Poista
 3. Kaunis kattaus. Täällä on pohdottu ihan samaa, että olisi mukava kutsua ystäviä vähän kylään. Eihän siinä tosiaan sen kummempaa syytä edes kaivattaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, no niinpä voihan sitä ilman syytäkin järjestää vaikka sun mitä. Meillä käy usein vieraita, mutta joskus tekee mieli leipoa ja laittaa vähän enemmän!

   Poista
 4. Ihana kattaus, yksinkertainen on kauneinta!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.