15 marraskuuta 2016

EIHÄN OLE LIIAN AIKAISTA?

joulu, joulukoriste, poro, livingroom, interior
interior, jul, christmas
 design, stingray, joulu
beni ouarain matto, design, interior

Hei! Ruokakaupassa käydessä silmiini osui kaunis poro. Ja ei, ei se ollut koiranlelu vaikka muutaman kerran meinasi poro pöydältä hävitä. Mietin vain että eihän ole liian aikaista jättää poro jo koristeeksi? Mutta toisaalta pikkuhiljaa, koriste kerrallaan. Tunnelmaa. Hiipien joulua kotiin. Kaunista tiistaita!

14 kommenttia:

 1. Ei missään nimessä liian aikaista♥ Nämä on niin kivoja nää joulunajan puuhailukuukaudet♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan pikkuhiljaa niin menee aikakin huomaamatta. Ostin jo lanttulaatikkotarpeetkin tänään... sitähän voi syödä milloin vain, mutta tulee tehtyä vain jouluisin. Niin on, parasta aikaa <3

   Poista
 2. Kyllä se hiipii täälläkin jo pikkuhiljaa kotiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja eihän tässä enää kauan joulukuuhunkaan ole! Parempi ajoissa ;)

   Poista
 3. Ei missään nimessä! Minä hain viikonloppuna mökiltä pienen kuusen kuistille ja ensi viikonloppuna ajattelin virittää siihen valot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, terassille voisin minäkin jo kuusen tai männyn hakea! Kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Ei ole liian aikaista ja hauskasti olit kuvannut, tuli hymy huulille tuon viimeisen kuvan kautta kun poro kurkkii kivasti kynttilöiden välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, nyt kun laittaa niin ehtii nauttiakin, ennenkuin on jo joulu ohi! Yleensä olen ajoissa hankkinut joululahjat kummilapsille ja nyt en ole vielä ensimmäistäkään.. Sopivasti sattui kurkkaamaan :).

   Poista
 5. Tämähän on juuri oikea aika virittäytyä talviseen/jouluiseen tunnelmaan. Moni talvinen juttu mielletään liikaa jouluiseksi, mieluummin pitäisi puhua talvisisustuksesta/koristeista. Pukit, enkelit ym. ovat selvästi jouluisia, mutta mielestäni havut, kynttilät, taljat, sarvipäät jne ovat enemmän talvisia juttuja. Olenkohan ainoa joka näin ajattelee...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, ehtii nauttia ja tunnelmoida! Ensimmäisen havun toin tänään maljakkoon, tosiaan talvisisustusta, sinähän sen sanoit :).

   Poista
 6. Ei ole liian aikaista. Ja, itse kun mielelläni kerään koristeet pois ajoissa, niin kun aloittaa valmistelun ajoissa, ehtii niistä nauttimaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, ei niitä kyllä joulun jälkeen enää montaa päivää jaksa katsoa!

   Poista
 7. Eihän toi oo poro vaan jokin peura! :-) Ei se mun mielestä näytä edes yhtään jouluiselta vaan ihan muuten vaan kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D, no niinpä eikä joulukoriste lainkaan ;). Peura tai poro, ruskea kumminkin.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.