11 marraskuuta 2016

PERJANTAIN NOSTOT x6


Ihmetystä herätti miten hyvä muisti pari-kolme vuotiailla on! Sanoin viikkoja sitten eräälle kohta kolmevuotiaalle, että sitten kun et tarvitse enää vaippaa lainkaan niin pääset mun mukaain junalla Helsinkiin. No tämänhän se oli yks päivä potalle juostessa muistanut. Ja seuraavana päivänä hän oli jo lähdössä kanssani lentämällä Koreaan. Hups, lipsautinkohan jotain kesällä? 

Paras sää, tänne tuli eilisen illan aikana lumi. Wau, nyt on niin joulufiilis, joten tänään leyivon ensimmtäiset jouluherkut.  Miten sopivasti kävinkin eilen ostamassa tarvikkeet.

Siistein aamujumppa alkaa kohta, lumityöt. Nyt oli loistosyksy. Ei vesisateita ja aika heti lunta valostuttamaan.
 
Haaveilua lämpimään. Mihinkähän sitä talvella lähtisi lämmittelemään? Yksi haave olisi, mutta katsotaan. Jonnekin uuteen paikkaan jokatapauksessa haaveilen. Heh, vai tehdäänköhän me matka vain Tukholmaan. Sielläkin nimittäin pitäisi pitkästä aikaa käydä!

Löysin nettikaupasta täydellisen mekon. Toivottavasti se on täydellinen vielä saapuessaankin! Sitten olisi asu valmiina joulukuisiin häihin.

Niin ja voisin ottaa omaan aamurutiiniin venyttelyt koirien tapaan. Olen nimittäin taipuisa kuin rautakanki. Ehkä kumminkin olisi järkevintä ensiksi tilata hierojalle aika!

Kuvituksena yksi tämän viikon aamupaloista. Kyllä pitkästä aikaa syön taas paremman aamupalan, jospa tämä nyt jäisi tavaksi!

Iloa ja tunnelmaa viikonloppuusi!

4 kommenttia:

 1. Ihania ajatuksia :) MÄ niiiiiin haluaisin jonnekin lämpimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ja arvaa haluisinko minäkin? äh, voisin varata matkan jo valmiiksi... mut mieheni tykkää sit ex tempore matkoista :D.

   Poista
 2. Mukava fiilispostaus <3 Täälläkin kaivataan lämpöiseen ihan tosissaan!
  Oli tosi mukavaa nähdä pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ihana nähdä <3, jospa keväällä sitten taas! Ai että, haaveilen nyt tammi-helmikuussa ulkomaille..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.