23 marraskuuta 2016

SUNNUNTAIBRUNSSI


Sunnuntaiaamuna herätin mieheni herkulliseen brunssiin. Harvinaista herkkua, nimittäin ei meillä joka sunnuntaiaamu näin hyvin syödä! Ajatuksena oli tehdä terveellinen ja samalla New York -tyylinen brunssi muutamia tuotteita käyttäen mitä olin blogipäivillä saanut. Meidän nykin matkasta on jo ainakin 5 vuotta (seuraava matka on suunnitteilla nimittäin yksi lemppari kaupunki on), mutta  kyllä muistan edelleen ne aamuiset vohvelit, nam! Niinpä tein brunssille terveellisempiä vohveleita hillolla ja kookosjäätelöllä, chiavanukasta vadelmilla, pieniä leipiä, marjasmoothieta ja hedelmiä. Eipä sitä muuta tarvinnut enää kuin pari kuppia kahvia ja tuoremehua.

Kaura-mantelivohvelit (4 kpl)
4 dl kaurahiutaleita
1 dl mantelijauhoa
2 tl leivinjauhetta
3 dl maitoa
2 munaa

Laita kaurahiutaleet, mantelit ja maito kulhoon ja lämmitä mikrossa minuutin ajan. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää loput aineet ja surauta vielä sekaisin. Paista vohveliraudalla öljyä käyttäen.

Chiavanukas vadelmilla (kaksi annosta):
400 g Santa Maria extra creamy kookosmaitoa*
4 rkl Risenta chiasiemeniä*
puolikas Santa Maria vaniljatanko*

päälle vadelmia

sekoita aineksia pari minuutia ja laita sitten yöksi jääkaappiin jähmettymään. Ennen syömistä sulata päälle pakastevadelmia.

*tuotteet saatu.

4 kommenttia:

  1. Sunnuntaibrunssit ovat mitä parhaita, kiireettömiä yhteisiä aamuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja seuraavan kerran taidan kutsua vieraita brunssille.

      Poista
  2. Herkullista! Mulla onkin mietinnät käynnissä itsenäisyyspäivän brunssia varten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Tuo chiavanukas on yks lempparini nykysin ja välillä sit tuorepuuroa.. helppoa kun illalla tekee! niin ja sit muistaa syödäkin :D

      Poista