07 tammikuuta 2017

TULPPAANIKAUSI

inspiration, matcha latte, sisustus, interior
tulips, tulppaanit
inspiration, matcha latte, sisustus, interior, tine k home
tulppaanit
id
inspiration, matcha latte, sisustus, interior, tulips

Hei ja mukavaa lauantaita! Torstai-iltana ennen syömään lähtöä riisuin kuusen koristeista ja valoista. Mies silppusi samalla kuusen takkaan ja siellä se iloisesti loimusi. Joulu oli siinä. Nyt ruokapöytää koristaa talven ensimmäinen tulppaanikimppu. Valkoista kuten pihallakin. Nyt nimittäin pyryttää. Ei ehtinyt olla kuin alle viikon flunssa poissa kun takaisin tuli. Joten nyt kaikki vitamiinit, nenäkannut ja kuumat juomat käyttöön. Nyt pöpöille kyytiä! No mikäs tässä takkatulen loimussa lukea lehtiä ja suunnitella tulevaa. 

7 kommenttia:

  1. Nyt pian pöpö pois! Kovasti tsemppiä ja toivottavasti flunssa menisi vielä ohi, kun tämä sairastaminen on kyllä superkurjaa. Ihania kevätkuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, joutas jo! Mulle ku ei kuume nouse ni sitä touhuaa kaikkea samalla lailla vaikka flunssa olisi muuten.. argh, nyt saa riittää! Kiitos Jenni ♥

      Poista
  2. Niin kauniita keväisiä kuvia. Paranemisia!

    VastaaPoista
  3. Täällä vielä nautitaan joulukukista (ja sitruunapuun kukista), mutta tulppaanit siintää jo mielessä myös. Ehkä ensi viikonlopuksi.. Paranemisia sinne! Itse oon kokenut sinkkitabletit hyvänä flunssankarkoituksessa, luontaiskaupoista ainakin saa! Ja hei anopin manipuloimana myös auringonhattu-uute toimii. Ainakin silloin kun flunssa vasta meinaa iskeä päälle. Paranemisia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla enää jouluruusut kukkii ja tarkoitus olisi saada ne kesällä ulos.. Kiitos, sinkkiä muistan aina just ennen kipeäksi tuloa :D. Niitähän vois syödä aina eikä just silloin.. Ja valkosipuli, sitä taas eilen iltapalaksi söin. Tepsii hyvin jos meinaa tulehusta tulla! Kiitos Hanna!

      Poista
  4. Mitä tuo herkullisen näköinen juoma on, viherpirtelöä? Sulla on ollut usein hyvännäköisiä pirtelöitä(?) tai jotain smoothiebowleja. Jakaisitko niihin reseptejä tai ylipäätään vaikka ruokaohjeita tms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan älytsin hyvää matcha lattea! Suosittelen, sitä juon usein kahvin tilalla päivisin! Nam, niin hyvää.. Ja tosiaan voin jakaa reseptejä, nyt on taukoa ollutkin, mutta heti tänään saat ekan :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.