26 huhtikuuta 2017

ERÄS KAHVIHETKI


Kuppi kahvia, vähän makeaa ja paksu sisustuslehti. Eipä sitä omaan pieneen hetkeen muuta tarvitsekaan. Tai no koirakamut vierelle päikkäreille  tai syliin seuraksi. Olen jo kauan miettinyt miten kiva pyöreä ruokapöytä olisikaan. Kaikki istuisivat lähellä pöydän ääressä ja miten pöydän ympärille jäisi enemmän vapaata tilaa. Erilaisia muotojakin saisi tilaan, koska sohva on jokatapauksessa suorakaiteen mallinen. Tai ainakin lähes. Ja vähän pehmeyttä. Ottaisin pöydän valkoisena. Raikkautta tammensävyisen lattian ja luonnonvalkoisen sohvan rinnalle. 

Mutta joo, pitäisi olla varasto josta löytyisi hetken tullen sopiva huonekalu, vaihtelun hetkellä. Nimittäin miksi hyvää ja kaunista ruokapöytää lähtisi hetken haaveiden takia vaihtamaan? Toisaalta eikö olisikin kätevä tuollainen huonekaluvarasto. Saisi uutta ilmettä aina silloin tällöin kalusteisiinkin eikä vain sohvatyynyihin ja kukkakimppuihin.

4 kommenttia:

 1. Huonekalu varasto kuulostaisi erittäin hyvälle ✅ täällä on niin vaihtelun haluinen sisustaja että se olisi kyllä kiva kun voisi sieltä vaihtaa fiiliksen mukaan 🤗 hih.

  Ihana kahvihetki ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Heh, niin kätsä olisi.. yleensä kyllä en kauheasti noita suurempia kalusteita vaihda. Kerran ostettu niin se käytetään loppuun.

   Poista
 2. Krhmmm...täytyy tunnustaa, että meillä on vähän niinkuin sellainen, sillä olemme keräilleet joitakin mööpeleitä jo tyttöjen maailmalle lähtöä silmällä pitäen. Mies naureskelee välillä, koska niitä välillä kannetaan ees ja taas sisään ja ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mut hei kätevää jos haluaakin tänään pyöreän ruokapöydän ja huomenna suorakaiteen... tosin mulla ei ehkä tuollainen toimisi kun en jaksa säilyttää mitään varastossa :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.