Jos ei kehtaa kolmatta kindermunaa syödä niin kannattaa leipoa tätä täydellistä herkkupommia. Leivoin viikonlopuksi kinderpiirakkaa palmusunnuntain virpoja vieraille. Ja pakko heti alkuun myöntää ettei tuota voinut yhtä palaa enempää syödä, niin makeaa se on. Itse tykkään suklaasta hieman sulanneena, joten minulle tämä piirakka uppoaa parhaiten juuri kuorrutettuna. Tai pakastimesta mikron kautta sulatettuna.
Tässä vielä ohje, jos pääsiäispyhien herkut on vielä leipomatta.
Kinderpiirakka: (pellillinen)
Pohja:
3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaota
1,5 dl kiehuvaa vettä
150 g sulatettua voita
2 munaa
Sekoita kuivat aineet. Sekoita joukkoon kiehuva vesi ja sulatettu voi. Lopuksi sekoita munat yksitellen taikinan joukkoon. Paista 200 asteessa noin 14 min.
Voikreemi:
150 g pehmeää voita
5 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
sekoita kuohkeaksi noin 15 minuuttia vatkaten. Levitä jäähtyneen pohjan päälle.
Kuorrutus:
1,5 levyä fazerin sinistä suklaata
1/3 osa valkosuklaata
Sulata fazerin sininen suklaa mikrossa varovasti ja levitä voikreemin päälle. Lisää sulatettu valkosuklaa raitoina ja vedä hammastikulla kuvioita päälle.
Kakun tästä saa helposti paistamalla pohjan irtopohjavuuassa ja tekemällä kuorrutteen puolet pienempänä.
Herkullista tiistaita!
Kuulostaa kyllä tosi makealta... Mutta voisihan tuota palasen maistella. :)
VastaaPoistaJa sitä se oli :D. Ei voinut toista palaa syödä :D
PoistaTuleeko ohjeesta siis pellillinen
VastaaPoistaJoo tulee! Enpä ollut kirjoittanutkaan ohjeeseen. Hyvä kun kysyit :).
Poistakiitos kovasti. Testiin menee tämä makeus!
Poista