20 huhtikuuta 2017

SOHVAN UUDISTUS VAHINGOSSA

olohuone, interior, sisustus, villa h
olohuone, interior, sisustus, villa h
olohuone, interior, sisustus, villa h

Yleensä lapsia kielletään syömästä sohvalla, mutta joo sama pätee aikusiin. Otin kahvikupin ja menin sohvalle rennosti ja koirat tulivat innoissaan hyppimään päälleni, niinpä pyykkäsin seuraavaksi sohvanpäälliset ohjeista huolimatta normaali konepesussa. Mutta olipa aikakin, nimittäin nyt loppu haaveilu uudesta sohvasta ainakin hetkeksi, sillä sohva näyttää kuin uudelta! Niin ryhdikäs, istuinosien kankaat suorassa ja puhdas. poistin vielä nukat, kyllä kelpaa taas retkottaa sohvalla.

Tänään on hieman erilainen työpäivä kun lähden illalla saareen moottorikelkan kyydissä kesämökin laajennusta suunnittelemaan. Hui, toivotaan että jää kantaa.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä ja ryhdikkäältä näyttää, mahtavaa, että kankaat kestivät kotipesun. :)
  Mukavaa työkeikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta puuttui vielä osa tyynyistä :D, mutta hyvältä näyttää jo noinkin! Joo, ei onneksi menneet pilalle! Oli muuten ihana kesämökki ja se paikka ♥

   Poista
 2. No on tosiaan ihan kuin uusi! Teillä on olohuoneessa muuten mahdottoman kiva värimaailma, jotain tuollaista yritän itsellekin saada tulevaan olkkariin kun vihdoin löytyi uusi koti jota pääsee sitten sisustelemaan...:) Musta matto voisi meilläkin toimia, mistä teidän oma on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittavaa etten ole aiemmin tajunnut pestä kovemmassa asteessa.. puhistui ja ryhdistyi! Kiitos paljon, joskus kokeilin sekaan harmaata mutta ei oikein istunut.. sellainen harmaa, puuteriroosa, musta-valkoinen olisi kans ihana värimaailma. Tuo matto on carpetvistasta tilattu, villamatto.

   Poista
 3. Mikä lattia teillä on? Merkki ja sävy? :-) ihanan näköistä nimittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä ihanan sävyinen. Nyt vihdoin löysin sen nimen :)

   Parador Basic 400 1-sauva tammi hiottu mattapinta laminaatti. erikoisparketti.fi -sivustolta voi tilata tuosta mallipalan..). Jotkut on itseasiassa luulleet tätä parketiksi/korkiksi vaikka ihan laminaattia onkin.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.