26 joulukuuta 2017

JOULUKUKATJoulukukat, mutta ei niin jouluiset tänä vuonna. Tänä jouluna olohuonetta koristi valkoinen hortensia, erilaiset eukalyptukset, harsokukka sekä valkoiset neilikat. Kokosin valkovihreän kukka-asetelman sohvapöydälle joulun pyhiä varten. Nyt ei amaryllikset ja jouluruusu tuntunut yhtään niin mieluisalta vaihtoehdolta, joten kokosin kimpun vakiokukistani mitä yleensä kukkakaupasta kotiin kannan. Luulin ettei leikkohortensiaa saa vielä moneen kuukauteen kukkakaupasta ja kylläpä yllätyin kuin kävin kukkatalosta kukkia joululahjakimppuun sekä itselleni ostamassa. Kiva lahjaidea on muuten viedä itse tehty ja näyttävä kukka-asetelma joululahjaksi sellaiselle jolla on jo kaikkea ja kuka arvostaa kukkia. Kukkien nuukahtaessa niistä pääsee eroon eikä ylimääräistä rojua keräänny nurkkiin. Kätevää vai mitä!


Minulle kukkien kanssa puuhailu on rentouttavaa ajanvietettä ja samalla saa luotua jotain kaunista. Ainakin lähes aina. Heh. Jouluksi sidoin kimpun mustalla ohuella satiininauhalla. Toisin kun yleensä arkena laitan vain kukat maljakkoon mitenkään erityisemmin sitomatta niistä kukka-asetelmaa. Vaikkakin runsaat ja rönsyilevät astelemat on mieleeni ei niitä usein tule tehtyä. Ja löytyyhän meiltä myös yksi punainen joulutähti ja valkoinen hyasintti, jotka tuo  jouluntuoksua ja väriä kotiimme. 

  
Tänään koirat ovat olleet jo niin väsyneitä joulun juhlintaan, menoon ja leikkeihin muitten kanssa, että mieluisin paikka on löytynyt sohvan kulmalta sekä selkänojalta.  No hyvä kun välillä lepäävät sillä kohta alkaa vilinä ja vipinä kun saamme yövieraita. Sisarusteni lisäksi pienen koiraystävän yökylään. Mutta ihana joulu takana! Paljon yhdessäoloa perheen kanssa ja aivan liian paljon hyvä ruokaa sekä suklaata. Nyt jaksaa taas tehdä töitä ennen vuoden vaihdetta. Mukavia välipäiviä!

8 kommenttia:

 1. Tuo kimppu on kyllä mitä kaunein ♥️ todella mieluisa 🤗 yllätyin itsekin kun kirjoitit hortensiasta, että olet sellaisen löytänyt 🤗

  Ihania välipäiviä ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ♥ ja joo siellä niitä oli valkoisena :). Samoin!

   Poista
 2. Kauniit kukat!
  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Ah, niin kauniita kuvia <3 Oikein hyvää Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ♥ ja samoin sulle ♥♥♥

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.