08 joulukuuta 2017

UUDENLAINEN KRANSSI

uudenlainen kranssi, joulukoriste, havut, interior, joulu, ideoita jouluun
diy, jouluaskartelu, interior, villa h, terassi
uudenlainen kranssi, joulukoriste, havut, interior, joulu, ideoita jouluun
olohuone, kranssi, ideoita jouluun, diy

Uudenlainen kranssi. Sain idean tähän joulukranssiin Stockmannin joululehdestä. Jutun mukaan ovikoristeen malli on muuttunut mutta materiaali on edelleen sama kuusi. Jouduimme lyhentämään joulukuustamme ja alaoksat piti siksi leikata pois. Näistä oksista sai näppärästi tehtyä näyttävän joulukoristeen seinälle. Asettelin eripituiset kuusenoksat nätisti ja sen jälkeen kiedoin satiininauhan ympärille rusetiksi. Satiininauhalla, rusetin alle, kiinnitin myös kolme suurehkoa joulupalloa eritasoon koristeeksi. Muuta koristetta tämä näyttävä joulukoriste ei kaipaakaan. 

kranssi, havut, joulupallot, diy
kranssi, havut, joulupallot, diy
olohuone, kranssi, ideoita jouluun, diy
Meillä koriste ei päätynyt ulko-oveen toivottamaan jouluvieraita tervetulleeksi, vaan terassille tuomaan joulutunnelmaa. Nimittäin ei meidän ovessa ole paikkaa kransseille. Eihän uudehkoon oveen viitsi naulaa laittaa. Ja hei, tämä on monta kertaa helpompi toteuttaa kuin perinteinen havukranssi! Testasin "kranssia" myös olohuoneen taulupaikalle ja miksi ei? Kävisi mainiosti myös koristeeksi sisälle jos joulukuusta ei olisi samassa tilassa.


4 kommenttia:

 1. Ihana idea ja kaunis toteutus! Mulla on takapihalla odottanut kuusenoksat havupallojen tekoa jo viikon, mutta ei ole vain ehtinyt... Jospa ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Heh, onneksi on vielä talvea edessäpäin niin kerkii havupallot olla esillä vielä pitkään ;)

   Poista
 2. Miten ehkästä neulasten variseminen? Voisko suihkauttä esim hiuslakkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla lailla kuin normikranssinkin :). Mulla tuo tosiaan on tuolla takapihalla, terassilla. Niin hmm.. ei oo ainakaan vielä karissut laisinkaan. Nuo oksat oli muutenkin erikuusta kuin normi kuusi. Heh, siis en muista mikä tuo meidän kuusi on :D. Puutarhalta tuli, niin en tiedä kariseeko muutenkaan niin paljoa. Joten valitettavasti en osaa auttaa. eihän ne ovikranssit mun mielestä karise kun ulkona pakkanen?

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.