22 tammikuuta 2018

MAANANTAILISTA

Ajattelin aloittaa viikoittaisen maanantailistan täällä blogissa.  Mitä kaikkea tuleva viikko tuo tullessaan ja mitä viikolta haluaisin. Haaveita sekä parhaita juttuja sekä vähän muutakin. Tässä ensimmäinen maanantailista:
 
villa h, olohuone, livingroom, sisustus, stingray
olohuone, sisustus, sivupöytä
villa h, olohuone, livingroom, sisustus, hattara-matto

 
Viikkosuunnitelma:
 
Alku viikosta meillä on kotijutun tekoa, Jonna ja Krista tulevat tiistaina meille. Niin jännää! Joten maanantaipäivä meni aikalailla siivotessa, järjestellessä ja kukkakaupoissa juostessa. Kävinkin viidessä eri kukkakaupassa jotta sain mieleisiä kukkia tiistaita varten, nimittäin tilaamani kukat ei olleet niin hyviä kuin mielestäni olisi pitänyt olla... Olipas se raikastava parituntinen tuolla -20 asteessa etsiä kukkia pitkin kaupunkia. Heh. Loppu viikko meneekin sitten vuorostaan tiivisti töiden parissa. Ihanasti alkaa taas työt piristymään joulun ja tammikuun alun jälkeen.
 
Parasta just nyt:
 
Puhdas koti. Kaikki tavarat paikoillaan kaappeja myöten. Uusi valaisin olohuoneessa. Sekä hyvin menneet aamutreenit. Treenit aamuisin on vaan niin parasta. Joka arkiaamu ennen aamupuuroa treeniä, ai että. Mieli ja keho kiittää.
 
villa h, olohuone, livingroom, sisustus, stingray
villa h, olohuone, livingroom, sisustus, stingray, hattara-matto
villa h, olohuone, livingroom, sisustus, stingray

 
Mistä unelmoin juuri nyt:
 
Lomasta lämpimässä. Ah, miten ihana olisikaan nyt pakkasten aikaan lähteä lämpimään ja olla vain. Lukea ehkä muutama kirja ja siinä se. Unelmoin myös muutoksista työrintamalla ja ehkä myös vähän opiskelusta. Työjutut ja muutokset ovat vasta haaveiluasteella, mutta niitä onkin nyt hyvä lähteä työstämään eteenpäin jotta haaveet joskus toteutuisi. Niin ja vielä yksi unelma: päästä hierojalle (miten sen ajan varaaminen onkaan niin hankalaa?).

Toivelistalla:
 
Musta marmori.
 
Kiitollinen:
 
Perheestä sekä noista kahdesta pienestä karvakaverista. Minun rakkaat työkaverit, jotka muistuttaa tietokoneella työskennellessä nousta leikkimään ja ulkoilemaan säännöllisesti.

8 kommenttia:

 1. Samaa mietin usein, harvinaisen vaikeaa myös täällä hierojan varaaminen, niin hyvää kun se tekisikin 🤗

  Upeaa, oikein iloista päivää huomiselle 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kun sainkin varattua kun en enää tätä päänsärkyä kestä ja onneksi huomiseksi sain! Kiitos, oli aivan mahtava päivä huippujen tyyppien kanssa ♥

   Poista
 2. Mukavaa kuvauspäivää. Sama tiimi kävi meilläkin edellisessä kodissa. Mikä on tuo iso kasvi olohuoneessanne? Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana päivä oli kyllä niin ihanien tyyppien kanssa. Tuo on banaanipuu, se on kyllä niin kaunis!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.