05 maaliskuuta 2018

MAANANTAILISTA

olohuoneen sivupöytä, takkatuli, takka,
chihuahua, olohuone, sohvapöydällä
ruokailutilan sisustus, keittiö, villa h blogi,
olohuone, villa h blogi, takkatuli, koira


Uusi viikko ja uudet kujeet. Se on maaliskuun ensimmäinen maanantai ja kevättä ilmassa. Niin upea auringonpaiste ja lämpö tuolla ulkona! Kohta alkaa pisamia tulla. Tai onhan niitä jo reilusti Thaimaan loman jäljiltä. Ai että, miten rakastan pisamia ja kevättä.

Tällä viikolla:
 
  • Haluaisin paistaa makkaraa nuotiolla ulkona. Keväällä se aina tekee mieli lähteä retkelle laavulle, ottaa makkaraa ja kuuma kaakaota mukaan. Hmm. Kuka lähtisi seurakseni? Tai sitten paistan makkarat tuolla takkatulessa.
 
  • Aion nauttia aurinkoisista pakkaspäivistä. Ulkoilla ja ottaa kameran matkaan. Tänäänkin puolet matkasta aamulenkillä kävelin silmät kiinni ja nautin auringonpaisteesta.
 
  • Teen jotain sellaista mitä en ole tehnyt aikoihin. Nyt peukut pystyyn että toiveeni toteutuu. 
 
  • Varaan kirppispöydän ja hinnoittelen sinne menevät vaatteet ja tavarat valmiiksi.

  • Kyläilen enemmän.  
 
  • Nautin hetken aamulla siivotusta puhtaasta kodista ja siitä ettei tuossa ruokapöydän alla olevassa matossa ole nyt yhtään koirankarvaa. Tuo matto on kyllä ollut niin virheostos, koska se kerää kaikki koiran karvat! Ja niitähän meillä riittää, kun tuolla vanhemmalla koiralla on jatkuva karvanlähtö, heh. Eli vain vaaleita mattoja jatkossa.



Mainiota maanantaita ja aurinkoista hiihtolomaa lomalaisille!
 
  

Follow me on:
 

2 kommenttia:

  1. Ihanat keväiset suunnitelmat. Viime viikonloppuna sanoin muulle perheelle, että nyt lähdetään käristämään makkaraa. :) Kevät ja retket!
    Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, kevät on niin parasta aikaa ♥. Me lenkkeiltiin tänään koirien kanssa metsässä ja rannalla. ai että nuo pienet karvakaverit nauttii! Mutta makkarat paistoin illalla uunissa, vaikka ei ne niin maukkaita ole kuin ulkona paistettuna. Kiitos paljon ja samoin sulle!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.