10 maaliskuuta 2018

TOIMIVAMPI ARKI: MAKUUHUONEEN VAATESÄILYTYS

makuuhuoneen vaatesäilytys, tank indoor, hay naulakko, chihuahua

Tänään kurkkaus makuuhuoneen vaatesäilytykseen. Joskus haaveilin erillisestä vaatehuoneesta, sellaisesta huoneen kokoisesta, jossa molemmilla pitkillä sivuilla olisi tankoa ja hyllyä sekä kengille ja laukuille omat säilytyslokerikot. Keskellä olisi matala pehmeä istuin taso jne.. Mutta joo, minun vaatemäärille tuollainen huone olisi aivan liikaa. Tykkään siitä että vaatteet ovat ovien takana piilossa ja että voin pukeutua makuuhuoneessa. Joten tämä nykyinen systeemi on meille erittäin toimiva ja hyväksi koettu. Meillä on 3,4 metriä pitkä kaapisto kolmella valkoisella lasiliukuovella. Kahden liukuoven takana on mun vaatteet (sekä miehen henkarivaatteet) ja yhden oven takana mieheni vaatteet.
makuuhuoneen vaatesäilytys, tank indoor, villa h blogi


Tykkään säilyttää kaikkia paitoja, mekkoja ja housuja henkareissa, joten keskimmäisessä osassa kaapistoa on kaksi tankoa päällekkäin henkarivaatteita varten. Tankojen päällä olevalla hyllyllä säilytän meidän petivaatteet. Ikkunan puoleisen liukuoven takaa löytyy korit mm. alusvaatteille ja sukille ja hyllyt, joissa säilytän niin toppeja kuin urheiluvaatteita, sekä tankotilaa mekoille, juhlavaatteille ja pidemmille paidoille. Yksi hylly on vähän käytetyille vaatteille.

makuuhuoneen vaatesäilytys, liukuovikaapisto, tankotilaMakuuhuoneen oven vieressä on mieheni osa josta löytyy samalla lailla korit ja hyllyt. Erona mun osaan on se, että tangon tilalla on pelkästään hyllyjä. Meidän kaapisto on Tank Indoorilta, ja tykkäsin siitä kun kaapiston saa omilla mitoilla, seinästä seinään ja lattiasta kattoon, ilman mitään täytepaloja. Ja kun tosiaan liukuovet on katosta lattiaan, jää kaapiston päälle pitkä hyllytila. Tuonne ylähyllylle varastoin sillä hetkellä käyttämättömät sohvatyynyt, taljat sekä vieraspeitot ja -tyynyt. Meillä on makuuhuoneessa säilytystilaa enemmän kuin tarpeeksi. Osa hyllyistä on tyhjiä ja tankotilaa on vapaana, mutta parasta on se että vaatteet on väljästi ja näin ollen löytää kiireessäkin helposti päälle pantavaa.

 Follow me on:

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja varmasti toimiva systeemi. Meillä on juuri tuollainen kuvailemasi walk-in vaatehuone jossa molemmilla puolilla pitkät kaapistot. Mukava sekin, mutta juuri alkuvuodesta hankin kaappeihin ovet suojellakseni harvemmin käytettäviä vaatteita pölyyntymiseltä.
  Muistatko makuuhuoneenne seinän maalisävyä? Tosi kaunis sävy ainakin kuvien perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa just kivalta! Monesti noista walk-in vaatehuoneista tehdään liian pieniä, tai siis mun mielestä se on silloin kiva kun on tilaa keskellä tasolle/ penkille jne.. jos ois tosi iso omakotitalo niin sinnehän se mahtuisi loistavasti. Mutta ei meidän kotiin sopinut näille neliöille ja siihen mitä halusin. Joo tottakai, siis kaikkihan löytyy käyttö- ja huolto-ohjekirjasta, autiomaa on sävy. Se oli ainut mikä sointui kivasti tulevaan lattiaan!

   Poista
 2. Ihanan väljästi teillä kaappitilaa! Meillä oli myös edellisessä asunnossa aikalailla saman kokoinen liukuovikaapisto ja toimi erinomaisesti, nyt kun on jouduttu ottamaan mitoista pois reilu metri, niin eipä ole enää toiminutkaan niin hyvin... Onneksi innostuin konmarista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja siis meillähän on vaatteista puolet korit tyhjinä ja varmaa puolet hyllyistäkin niin tuonne sopii muutakin kuin vaatteet. Mie en oo innostunut enkä siis lukenut konmarista, koska olen luonnostaankin yli-innokas järjestelijä ja haluan tehdä omalla tyylillä mikä minulle sopii :D

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.