06 toukokuuta 2020

AUTOTALLIN MUUTOS


Kaupallinen yhteistyö Elfa ja Somessa.com

Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa
Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa
Villa H, autotalli,

Täällä on järjestelty sisällä kaapit sekä varastoa ja autotallia.  Autotallissa on tähän asti ollut vähän joka seinustalla tavaroita epämääräisissä kasoissa ja välillä autosta pois tulo on ollut hieman ahdasta. Mutta nyt on säilytystilaa runsaasti, sillä suunnittelin sinne kunnollisen säilytysjärjestelmän. Autotallista tuli kyllä niin hieno, kun saimme kalusteet paikoilleen. Ja nyt autotalli tuntuu suuremmaltakin, kun ei molemmilla sivuseinillä ja peräseinällä ole enää tavarakasoja.

Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa
Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa
Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa


Suunnittelin säilytysjärjestelmän Elfan omalla suunnitteluohjelmalla, joka on tosi helppokäyttöinen ja näppärä, autotalliin paikat niin polkupyörille, lumikolille kuin puutarhavälineille, kukkaruukuille ja harrastevälineillekin. Tilaa tuli aivan älyttömästi kun otti koko takaseinätilan käyttöön. Sivuseinille suunnittelin paikat polkupyörille, lumikolille sekä pitkille tikkaille. Pari viikkoa sitten Elfan asentajat kävivät laittamassa suunnittelemani Elfan säilytysjärjestelmän paikoilleen.


Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa
Villa H, säilytysjärjestelmä, autotalli, Elfa


Lopputuloksesta tuli kyllä niin täydellinen. Nyt löytyy helposti kaikki työvälineet sekä kaikille kylmässä tilassa säilyville tavaroille on oma paikkansa ilman että niitä tarvitsee lämpimässä varastossa säilyttää. Ja se mikä on parasta, niin myöhemmin on mahdollisuus lisätä tuonne osia tai vaihdella paikkoja helposti.  Se mikä harmittaa nyt, ettei tajuttu pari vuotta sitten tehdä lämpimän varaston hyllyjä Elfan säilytysjärjestelmällä.   Villa H:

5 kommenttia:

 1. Hei vautsi aika todella onnistunut tuo teidän remontti, ihanan järjestelmällinen ja valoisa. Meilläkin on juuri suunnitteilla meidän autotallin remontti niin olenkin tässä juuri metsästämässä inspiraatiota muilta. Eikös teilläkin ole ihan betonilattia, joka on varmaan jotenkin käsitelty? Mäkin mietin, että sen meidän lattian voisi päällystää ehkä jotenkin lisäbetonilla tai sitten voikohan sitä jotenkin muuten käsitellä. Kiitos kuitenkin hyvistä vinkeistä ja inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tuli näitten kalusteiden jälkeen todella hyvä. Nyt on niin paljon säilytystilaa, että on jopa tyhjyyttä hyllyillä ja siitä tykkään. Me ei tajuttu laittaa betonivalun yhteydessä tuohon pinnoitetta, joten se on jäänyt meillä käsittelemättä. Mietittiin maalausta, mutta ei ne maalit autotallissa oikein pysy, kun on kovalla käytöllä. Tulee vain ikävännäköinen, jos maali lähtee paikoin irti jne. Betonipölyä irtoaa tuosta vähän kun harjaa, mut ei ole haitannut, kun ehkä kerran tai kaksi vuodessa siivoan lattian. Joskus mietin happokäsittelyä, mutta hyvin on toiminut noin jo kahdeksan vuotta. Ihana jos sait insiraatiota tästä!

   Poista
 2. Todella kiva ja raikkaan oloinen autotalli teillä! Meilläkin on suunnitteilla uusi talli joka samalla voisi toimia myös varastohallina ja sinne saisi kaikki perheen pyörät sun muut. Vähän olemme harkinneet teräksistä vaihtoehtoa. Hyvä idea tuo säilytysjärjestelmän suunnittelu suunnitteluohjelman avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ja on kyllä niin kiva, kun kaikki mitä ei tarvitse lämpimässä säilyttää niin menee autotalliin kätevästi. Tuo suunnitteluohjelma oli niin kätevä, kannattaa vaan muistaa tallentaa ajoissa, ettei tarvitse monesti suunnitella :).

   Poista
 3. Oikein pätevän näköinen, ja se on aina tärkeää, että työkalut löytyvät kätevästi omilta paikoiltaan. Tekee kaikenlaisesta puuhaamisesta huomattavasti mielekkäämpää. Meillä olisi kanssa hallin hankinta edessä keväällä, kun pitäisi ruveta rakentamaan uutta autotallia/varastoa.

  https://www.asennustiimi.fi/palvelut/hallin-hankinta/

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.