14 toukokuuta 2020

PALASIA MEIDÄN ARJESTANäin kotona lapsen kanssa ollessa arki on muuttunut entistä ihanammaksi ja rutiineista entistä tärkeämpiä. Meillä on muutenkin ollut jo vuosia aika selkeä päivärytmi arkisin ihan koirien ruokailujen ja ulkoilujen takia. Me käydään kolme-neljä kertaa päivässä lenkillä koirien kanssa. Ja nyt keväällä me ollaan käyty leikkipuistossa parina aamupäivänä heti koirien lenkin ja ruokailun jälkeen. Näin koirat malttaa jäädä kotiin nukkumaan siksi aikaa (seurakoiria kyllä niin viimeisen päälle).  
A rakastaa käydä puistossa kiikkumassa ja leikkimässä kavereitten kanssa. Naama loistaa, kun sanon, että mennään kohta puistoon. Tänään hän meinasi odotellessa jo nukahtaa rattaisiin. Ja reilu tunnin leikkimisen jälkeenkin on hankala saada häntä lähtemään kotia, koska on niin kivaa. Onneksi löytyy muutama taikasana ;). Kunhan saamme hiekat hiekkalaatikkoon ja kiikut ja liukumäen pystytettyä pihamaalle, saa hän leikkiä omassa leikkipuistossa vaikka koko päivän.Jos ei ulkoilla, sisällä luetaan paljon kirjoja, pompitaan sängyllä (sisätrampoliini) ja leivotaan. A:n lempipuuha tällä hetkellä on eläimillä leikkiminen ja radio-ohjattavalla autolla ajaminen sekä nuken hoitaminen. Lisäksi hän rakastaa istua keittiön tasolla ja laittaa koiran raksuja astiasta toiseen. Sama on poreammeessa, hän läträä niin innoissaan vedellä ja välillä ui käsipohjaa.
Minulle A:n päiväuniaika on sitä ihanan rauhallista omaa aikaa. Keitän kahvit ja istun vaikka koneella. Mutta en tee pahemmin kotihommia, koska ne voi tehdä A:n kanssa yhdessä. Ja A puhuu jo niin paljon kolmen-neljän sanan lauseita. Hän on niin rakas höpöttäjä ystävä täällä kotona <3. Ihana, että saan viettää hänen kanssaan aikaa kotona.  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.