28 toukokuuta 2020

OLOHUONEESEEN ILMAVUUTTA JA PEHMEYTTÄ


Villa H, chihuahua, pionit, olohuoneen kesäsisustus


Kesä tulla rymisteli vauhdilla ja päivät menee aikalailla pihamaalla A:n kanssa leikkiessä ja lenkkeillessä. Sisällä ei kyllä tule paljon oltua, mutta silti siiteys ja viihtyvyys sisällä on aina tärkeää. En pysty nimittäin keskittymään oikein mihinkään, jos en saa tehtyä viikkosiivousta ja imurointia tarpeen tullen ja vietyä tavaroita heti paikoilleen.


Villa H, olohuoneen uudet verhot, sisustus, sisustusblogi
Villa H, beige valkoinen olohuone, skandinaavinen sisustus


Olohuoneeseen tuli lisää pehmeyttä siirtämällä makuuhuoneen entiset verhot olohuoneen ruskeansävyisten verhojen vierelle. Leveämmälle tulevat verhot kehystävät kauniisti tuota 3,8 metrin leveää ikkunatilaa.


Villa H; floc ic f2 valaisin, pholc tage valaisin, olohuoneen sisustus, verhotKoska tykkään tästä olohuoneen beige-valkoisesta värimaailmasta paljon, en sisusta kesäksikään sen ihmeemmin. Se mikä muuttuu, ovat leikkokukat maljakossa ja ehkä maljakkokin välillä. Nyt maljakossa on ollut joko hortensiaa tai pioneita. Valkeita tai vaaleanpunaisia.


Villa H, olohuoneeseen uudet verhot, pionit, jonathan adler maljakko
Villa H, stingray keinutuoli, olohuoneen sisustus,


Niin ja tosiaan, setri lähti toiseen nurkkaan odottamaan seuraavaa joulua (jos se säilyy sinne saakka). Tulipas ilmavampi tuosta keinutuoli nurkasta! Edelleen haaveilen vähän pidemmästä ja kapeammasta hyllyköstä tuonne kiikkutuoli nurkkaan. Taulun viereen on tulossa muutama taulu, joihin pitäisi käydä ostamassa taulutarroja. Jos olet kiinnostunut tuosta nykyisestä House Doctorin sivupöydästä, niin se olisi myynnissä.  Villa H:

3 kommenttia:

 1. Hei,

  mitä hintaa olet ajatellut pöydälle? Kaunis sivupöytä. Vosi sopia meidänkin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,

   Mietin että 300 e voisin pyytää. Kiitos, tuo on kyllä ihana!

   Poista
 2. voisi sopia.. :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.