20 kesäkuuta 2020

JUHANNUS KOTONAKarup Design, Villa H, lasitetun terassin sisustus, kodin sisustus
Villa H, sisustus, kodin sisustus, tytär, terassi, lasitettu terassi
Villa H, Ikea sinnerlig, lasitettu terassi, kesä olohuone, chihuahua


Toivottavasti siellä on ollut ihana juhannus. Me ollaan nautittu juhannuksesta kotona oman perheen kesken. A:lla oli ennen pari yötä serkkutyttö yökylässä ja hän niin nautti reilu neljä vuotta vanhemman serkun kanssa leikkimisestä. Aamulla ensimmäisenä kysyi, missä S. 

Villa H, sisustus, koti, terassi, oma tyyli
Villa H, lasitettu terassi, Fermob, Hay terrazzo pöytä
Villa H, Ikea sinnerlig, lasitettu terassi, kesä olohuone,


Just ennen juhannusta koiratkin tulivat terveeksi reilun puolentoista viikon sairastelun jälkeen. Oli kyllä aikamoista härdelliä, kun toinen syöksyi kodinhoitohuoneen matolle ripulille, kun näki ulko-oven olevan kiinni. Parina yönä siivosin kakkoja keskellä yötä ja kerran syöksyin sängystä laittamaan kättä toisen koiran suun alle, ettei oksennus tee enemmän läikkiä valkoiselle matolle. Mutta nyt kaikki taas hyvin.


Villa H, äiti ja tytär, adoptio, terassi
Villa H, lasitettu terassi, Hemtex viltti, chihuahua
Villa H, juhannus kotona, lasitettu terassi, Ikea sinnerlig


Me ollaan syöty ja oleskeltu molemmilla terasseilla todella paljon. Tuntuu kuin olisi ulkomailla lomalla, kun vieno tuuli heiluttaa lasitetun terassin verhoja oven raosta ja taustalla kuuluu linnunlaulua auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. A työntää syöttötuolia terassia kohden ja sanoo: syödään ulkona, silloin kun minä teen ruokaa.


Lumon terassilasit
Villa H, juhannus, äiti ja tytär, perhe-elämää
Villa H, kesä olohuone, chihuahua, tytär


Miten en aiemmin tajunnutkaan laittaa terassille sinistä. Sillä sinistä tuo terassille ihanasti loma tunnelmaa. Tarjoiluvati ja viltti tuovat jo sen pienen puuttuvan ripauksen sinistä. Täällä jatkuu juhannuksen vietto ulkona auringon lämmöstä nauttien ja puutarhaa ihastellen. Juuri nyt kukkii syreenit, juhannusruusu ja karhunvatukka.  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.