26 kesäkuuta 2020

PIENEN NEIDIN KESÄGARDEROBI


Villa H, lastenvaatteet, tyyli, pukeutuminen


Onko ihanampaa kuin kauniit lastenvaatteet (on tietty). Tykkään niin paljon pukea meidän neitiä, varsinkin kun vielä saan päättää mitä vaatteita hänelle ostan. Hänellä on samat vaatteet niin kotona hiekkalaatikolla kuin kylässä, kaupassa tai juhlissa. Tässä hänen kesägarderobinsa.


Villa H, neidin kesägarderobi, sam & louloute mekko, Zara kids
Villa H, lastenvaatteet, Zara lastenvaatteet
Villa H, lastenvaatteet, maed for mini, kids style, tyyli

Kesäksi olen ostanut hänelle parit farkkushortsit, farkkuhameen, pari t-paitaa, röyhelökauluksisen bodyn (alin kuva), pari mekkoa ja muutaman kivan hihatttoman puseron. Sitten löytyy minun vanha mekko, joka menee varmasti vielä ensi kesänäkin. 


Villa H, kesämekko, lastenhuone
Villa H, lastenvaatteet, tyyli, terassi
 

Päällä oleva valkoinen pusero on 80 koon ja muut vaatteet kokoa 86–92 tai 2 vuotiaan. Ja kauneimmat kesävaatteet on Zarasta. Sieltä on kaikki muut paitsi tuo aivan ihana valkoinen mekko, joka on Sam & Louloute brändin sekä röyhelökauluksinen body on Maed for Minin ja sitten tuo minun vanha mekko on itse tehty. Lisäksi löytyy muutama ohut pitkähihainen pusero, myös Zarasta ostettuja.


Villa H, lastenvaatteet, Zara kids,


Mitä olen huomannut noin 9 kuukauden aikana on se ettei vaatteita tarvitse paljoa. Riittää kun on noin 7 asua. Vaatteet joka viikonpäivälle, sillä kerran viikossa meillä on pyykkipäivä. A ei ole mitenkään sotkija, joten sama hame tai shortsit voi olla kahtenakin päivänä päällä jne. Ja kun ainakin meidän neiti on kasvanut hurjaa vauhtia tämän 9 kuukauden aikana, ei vaatteille ole ollut pitkää käyttöikää, niin kuin alkuun luulin.

  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Tosi nättejä vaatteita ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 vaikka välillä tuntuu ettei kivoja vaatteita meinaa löytyä, niin onhan noita kertynyt hieman ehkä enemmän kuin tarpeeksi.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.