30 kesäkuuta 2020

VIIKON PARHAAT


Paras herkku on kuplavohvelijäätelö. Perjantaina neidin herättyä päiväunilta, suuntasimme kaupungille jäätelölle. Jos A:lta kysyy mitä hän haluaa, vastaa hän jäätelöö.
 

Ravintola suosituksen saa Konttiravintola Morton, joka aukesi tänä keväänä myös Joensuuhun. Ai että, miten herkullista ruokaa siellä olikaan. Enpä olisi uskonut, että porkkana ja puolukat käy täydellisesti hamppariin.Uusi pyykinpesukone. Entinen hajosi kesken pyykkipäivän. Viimeiset koneelliset sai lingota käsin pesuaineveden valuessa vaatteista. Joten niin se piti seuraavana aamuna lähteä pyykkikonekaupoille. Kiitos vielä vinkistä Muoti Mielessä - Anne. Ihastuin Asko pesukoneeseen ja sehän meille sitten kolmannesta liikkeestä kotiin tuli. Veikon koneessa oli kyllä parasta palvelua ja se merkkaa mun ostopäätöksiin todella paljon.


 
Mummolassa kyläily <3. 
 

Mieheni kesäloma. A nautti niin paljon kun oli koko perhe kotona pari viikkoa. Sunnuntai-iltana hän sanoi, että ei töihin, A mukaan. Hän huuteli useasti näiden parin viikon aikana lenkilläkin: lomallaa.Ja minulla oli viimeinen täysi viikko vanhempainvapaalla. Niin vain meni 9 kuukautta vauhdilla. Tosin yrittäjänä ei ole töitä voinut koko aikana lopettaa täysin, vaan olen tehnyt varmasti kaikki sunnuntait töitä enemmän tai vähemmän. Se on kyllä välillä haastavaa saada työt ja lapsen kanssa olo rytmitettyä, mutta onneksi on kaksi vanhempaa.


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.