11 lokakuuta 2020

GUBI CONSOLE SIVUPÖYTÄ

 


Sohvan lisäksi olohuoneeseen ostin uuden hyllyn, Gubin TS Console 2 sivupöydän. Sain kiikkutuolille lisää tilaa, kun takana oleva hylly on nyt kapeampi, mutta pidempi. Sain myös enemmän tilaa asetelmille ja tavaroille mikä vasta mukavaa onkin.


Alahyllyltä löytyy sisustuslehtiä sekä valokuva-albumit, joihin pitäisikin nyt syksyllä saada valokuvat laitettua. Tilasin kesällä hakumatkan valokuvat, mutta vielä en ole saanut albumeihin kuvia laitettua. Tänään kävin ostamassa kaksipuolista teippiä, joten heti kun tulee hiljaisempi hetki töitten kanssa, uppoudun pariksi päiväksi valokuviin. Odotan jo niitä hetkiä paljon <3, niitä hetkiä kun saan elää uudelleen vuoden takaisen hakumatkan. Vuosi sitten me odoteltiin A:n matkalippuja matkatoimistosta ja henkilötunnusta Suomesta, että päästään hakemaan väliaikainen passi Suomeen tuloon.


 

Tuota samaa Gubin Console TS hyllykköä löytyy myös mustalla rungolla sekä erivärisillä marmoritasoilla. Meille valitsin messinkisen valkoisilla marmorilevyillä. Minua ei häiritse lainkaan se, että meiltä löytyy niin messinkiä, kromia kuin mustaa metallia olohuoneesta. Lisää vain kodikkuutta minun mielestä.

 

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, BloglovinEi kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.