01 lokakuuta 2020

OLOHUONEEN SYKSYISEMPI ILME

 


Ihanaa lokakuun ensimmäistä päivää! Päivitin olohuoneeseen syksyisempää ilmettä viininpunaisella hortensialla, heinillä sekä ruskealla sohvatyynyllä. Ihana kun tuohon sohvaan käy kaikki sävyt ja kaapista ennestään löytyvät sohvatyynyt ja tyynynpäälliset. 

 Hortensia on yksi lempikukistani ja varsinkin nyt syksyisin ne kestävät todella pitkään maljakossa hyvänä tai sitten ne kuivuvat kauniisti säilyttäen värinsä. Tänä syksynä olen erityisen ihastunut viininpunaiseen. Näyttää niin kivalta ruskean kanssa.

 


Tykkään välillä ostaa erisävyisiä kukkia, sillä ne monesti menee huonoksi siihen mennessä kun niihin alkaa kyllästyä. Sitten on taas kiva palata tuttuihin valkoisiin kukkiin. Ja itse asiassa tummat sävyt käy kyllä hyvin muuten niin vaaleaan olohuoneeseemme.

 

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ei yksi hortenssia vielä syksyä tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö Merja olekin hassua, että toisille syksyn tekee pelkästään olohuoneesta näkyvä maisema joka on värjäytynyt punertavan, oranssin keltaiseksi. Meidän olohuoneeseen syksyä tuo tällähetkellä juurikin hortensia, kynttilät ja ruskea tyyny sohvalla kuten kirjoitinkin. Jollekin toiselle riittäisi varmasti vain tuo kukka. Onneksi jokainen saa ja pitää sisustaa omalla tyylillään vuodenaikojen mukaan tai ilman. Ihanaa viikonloppua!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.