09 lokakuuta 2020

VIIKON PARHAAT

 Yökyläily ja maaseudun hiljaisuus. A oli sunnuntai-iltana jäämässä mummolaan yöksi, mutta silloin ei ex-tempore yökyläily onnistunut. Niinpä lähdin nyt keskellä viikkoa mummolaan yökylään koirien ja A:n kanssa. Toinen niin nauttii kun sai leikkiä erilaisilla leluilla ja oli mummo, ukki sekä eno ja täti kaverina <3. Mummolan leikkipuisto on niin paras. Välillä keinutaan ja välillä pyöritään ukin tekemässä karusellissa. Ja koirat, ne olivat niin rentoutuneita. Ei tarvinnut vahtia kotia ja ohikulkijoita. Maalla on kyllä niin hiljaista ja rauhallista, että mieli lepää.

 

Työ. Ihana kun on työ mitä voi tehdä missä vain ja milloin vain. Voi lähteä välillä muualle ja ottaa tietokone matkaan. Tehdä töitä silloin kun muut nukkuu. Ja ihana kun on töitä ja ihania töitä, joita tehdessä ei aina edes tunnu siltä että tekee töitä. Saa suunnitella monenlaisia koteja.

 


Ulkoilu metsässä. Tänä syksynä me ollaan ulkoiltu lähes päivittäin metsässä. Niin ihana kun ei ole enää ötökät pistämässä niin kuin kesällä. 

 


Takkatuli. Parasta sytyttää takkaan tuli heti aamulenkin jälkeen. Meillä koirat rakastavat (kukapa ei) köllöttelyä lämmössä. Ja on se kyllä niin rauhoittavaa. Se hetki oli niin mieleenpainuva. A leikki takan lähettyvillä ja koirat nukkuivat niin rentoina vieressä. Puiden ritinää ja niin kotoisa tunnelma.

 


Keskustelut A:n kanssa. Eräs ilta me juteltiin varmaan puoli tuntia sängyssä, kun olin A:ta nukuttamassa. Ihania keskusteluja ja niin rakkaita hetkiä <3. 

 

Minun vanhat mekot A:lle. Mummolassa siivottiin äitini kanssa yläkerran huoneita ja kaappeja, ai että, mun lempipuuhaa on järjesteleminen, ja sieltä löysin niin ihania äitini ompelemia mekkoja A:lle. 34 vuotta sitten äitini on ommellut mekot minulle ja siskoilleni. Rentouttavinta puuhaa on muuten kaappien ja huoneiden järjesteleminen.

 


Syksyiset pimeät illat. Kävin iltalenkillä noin klo 22.30 ja miten ihania on syksyn pimeät illat. Kävellä hiljaista hiekkatietä katuvalojen loisteessa lämpimässä säässä.

 

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.