04 tammikuuta 2021

VIIME VUODEN PARHAAT SISUSTUSHANKINNATViime vuoden alussa tein sisustushaaveista postauksen ja näköjään ne haaveet toteutuu kun ääneen sanoo tai kun ylös kirjoittaa. Haaveissa oli uusi sohva, sohvapöytä ja sivupöytä olohuoneeseen. Ja mitä sitten toteutin? Olohuoneeseen tuli syksyllä uusi sohva, postaus: Kuvia uudesta sohvasta, sekä uusi sivupöytä, postaus: Gubi console sivupöytä. Sohvapöydästä haaveilen edelleen, mutta koska en ole varma millaista haluan, mennään entisellä.Olohuoneen sohva on kyllä yksi parhaista sisustushankinnoista viime vuonna. Vihdoin meillä on omannäköinen ja meidän kotiin sopiva sohva niin mitoiltaan kuin ulkonäöltään. Tuolla sohvalla viihtyy koko perhe, kuten kuvista näkyy, Miku on siellä päiväunilla. Mutta oikeastaan kaikki viime vuoden sisustushankinnoista on niitä parhaita.

 


Uuteen sohvaan ei entinen matto mitoiltaan käynyt, joten siirsin sen lastenhuoneeseen ja olohuoneeseen ostin suuremman ja pörröisemmän maton, joka on kuin iso talja. Viime vuoden ensimmäinen hankita taisi olla lastenhuoneen kaapisto, jonka suunnittelin ja toteutin IKEAn kaapeilla. Tästä postaukseen: Lastenhuoneen muutos - kaapisto vaatteille ja leluille. Siitä tuli kyllä niin käytännöllinen ja kaunis. Siinäpä taisi ollakin kaikki sisustushankinnat mitä tein viime vuonna.


 

Tänään riisuin havuköynnökset olohuoneesta, nuo oli myös niin ihana hankinta, että odotan jo ensi joulua ja marraskuuta että voin ne laittaa takaisin.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.