05 syyskuuta 2020

KUVIA UUDESTA SOHVASTA

No nyt tulee kuvia uudesta sohvasta. Ihastuin alkuvuodesta Adean uutuussohvaan, kun ensimmäiset kuvat siitä instagramissa näin. Enkä saanut sen jälkeen sohvaa mielestäni, sillä sohvan vaihdosta olimme jo jonkin aikaa puhuneet (tai siis minä olin miehelleni sanonut, että haluan uuden sohvan). Eli meidän uusi sohva on Adean Origami.


Sohvalla on todella mukava istua ja se on niin ryhdikäs. Ja mikä parasta, enää ei tarvitse joka päivä pöyhiä ja asetella sohvan irtotyynyjä. Tykkään sohvan pehmeistä muodoista ja siitä, että enää ei tarvitse etsiä mitään pieniä leluja sohvan alta, sekä siitä, että sohva on kaunis kuin koru. Buklee-kangas on ihanan eläväinen eikä sohvalle tarvitse muita sohvatyynyjä. No siis tämä on mielestäni täydellinen sohva meille.


Olohuone tuntuu nyt todella paljon tilavammalta, ja sitä se onkin, kun ei ole enää isoa kulmasohvaa täyttämässä puolta huonetta. Käänsin samalla olohuoneen maton toisin päin, että se tulee kivasti sohvan molemmista päistä pidemmälle eikä enää niin lähelle takkaa.

Mitäs tykkäät?

 

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


13 kommenttia:

 1. Onpa tyylikäs! Meillä myös Adean sohva ja on kyllä kiva kun ei tarvi pöyhiä selkätyynyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja joo, niin parasta kun ei tarvitse koko ajan olla sohvaa pöyhimässä ja järjestelemässä.

   Poista
 2. Onpa tyylikäs! Meillä myös Adean sohva ja on kyllä kiva kun ei tarvi pöyhiä selkätyynyjä :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Miten saat pysymään sohvan puhtaana lapsen kanssa, vaan onko irtopäälliset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Tosi hyvin, ei meillä lapsi sotke sohvaa :D. Jos meillä sohva menee likaiseksi, niin se johtuu siitä että MINÄ olen juonut sohvalla kahvia :D. Ja siis nyt on sit kielto minulla, että ei sohvalle kahville eikä syömään. Monet varmaan luulee että lapset on ne jotka sotkee vaikka aikuiset saattaa olla vielä pahempia sotkijoita. Ei ole irtopäällisiä enkä koe että ois ongelma. Jos menee pilalle, niin sitten ei voi mitään. Nyt nautitaan tästä sohvasta kun se meillä on <3

   Poista
 4. Aivan ihana! Olen valkean ystävä. Minäkin haluaisin tuollaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, niin kaunis ja mukava sohva.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihana sohva! Minkä hintainen sohva on? En löytänyt sen hintaa suomalaisilta verkkosivuilta. Ruotsin sivuilta pongasin hinnaksi 51 382 kr. https://www.asplundstore.se/products/origami-sofa?variant=32976251846733

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana! Tämä sohva tulee vissiin vasta nyt joskus myyntiin Suomessa ja hinnat tulee sitten. Luulen että kankaasta riippuen 5000 e molemmin puolin hinta. Adealta varmasti saa tarkemmat hinnat.

   Poista
 7. Hei! Minkä kokoiset teidän Origamin moduulit ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tuo on yksi kokonainen sohva ja koko noin 2,2 m

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.