25 helmikuuta 2021

A:N TARINOINTIA

 


A:n tarinointia on niin ihana kuunnella. Hän puhuu välillä taukoamatta ja mielikuvitusta riittää. Välillä ihan ihmettelen mistä hän niitä tarinoitaan keksii <3.

Aamulla ensimmäisenä herättyään: Äiti, oon kasvanut näin isoksi, saanko ajaa autolla? Voi rakas, vielä pitää muutama vuosi odottaa, että saat ajaa autolla. Taitaa tulla pitkät vuodet ;).

A tänään lenkillä: En ehdi nyt leikkimään I:n (naapurin koira) kanssa, kun mulla on kiire kouluun. Laitan koulurepun selkään.

Minä: Otetaanko valokuvia? A: ei voi, on korona-aika.

A: Oon jo kasvanut isoksi. Oon iso tyttö. Ja hetken päästä hän on taas äidin vauva joka haluaa tuttipullon <3.

A: Haluun joskus nukkua omassa sängyssä. Minä: no tietysti saat, haluatko illalla mennä omaan sänkyyn nukkumaan? A: joo. Parin tunnin päästä kysyn: missä haluat nukkua? A: äidin vieressä. Ja minuahan ei haittaa vaikka A nukkuu vielä kymmenen vuoden päästä meidän välissä <3.


Huvittavaa on se, että meillä lauletaan ja jutellaan välillä enkuksi ja minä olen varmaan maailman huonoin enkun kielessä. No tuleepahan opittua itsekin uusia sanoja ja lastenlauluja englanniksi.   

A sanoi taas tänään, että hän haluaisi mennä joskus kerhoon. Harmi, että nyt taisi jäädä kerhoilut lyhyeksi iloksi hänelle. Toisaalta katsotaan jos saadaan päiväkotipaikka ensi syksyksi, niin hän pääsee pariksi päiväksi viikosta päiväkotiin ja siellä hän saa sitten leikkiä koko päivän kavereitten kanssa. Jännää, nimittäin minä en ole ollut koskaan itse päiväkodissa niin en tiedä millaista se on.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa pienen A:n arkea. Kuulostaa niin 3-vuotiaalta, roolileikit ja toisaalta iso ja halu itsenäistyä. Sensitiivinen äiti olet ja ihanasti lapsi saa edetä turvallisesti ja kuitenkin nukkua vieressä kun siltä tuntuu. T. Leena, kohta 16v.n äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihana ikä. Ja kiitos, yritän olla vain paras äiti hänelle <3. Sulla onkin kokemusta aika monta vuotta enemmän :)

   Poista
 2. Löysin blogisi sattumalta ja tykästyin heti! Blogisi on kauniin yksinkertainen ja kuvat isoja ja laadukkaita!❤️ kävin lukemassa teidän tarinan matkalla vanhemmiksi ja olen todella iloinen puolestanne!❤️

  Laitan blogisi oman blogini "somessa seuraan" kohtaan, jos tämä ei ole ok, ilmoitathan minulle! Aurinkoista kevään alkua!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ja ihana kun löysit ja tykkäsit <3. Kiitos älyttömästi. On kyllä nyt ollut niin paras 1,4 vuotta tämän neidin kanssa. Ja joo, on ok :). Sitä samaa sulle!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.