13 helmikuuta 2021

VIIKON PARAS X 8


 

VIIKON PARAS X 8:

Parhaat naurut sain hierojalla käydessä. Oli kyllä niin nauruterapiaa selkä- ja niskahieronnan lisäksi. Varaan aina kuukauden päähän seuraavan hierontakäynnin, niin eipähän unohda ainakaan hierontaa. 

 


Paras rutiini oli maanantainen siivouspäivä. Se kun katkonaisen yön jälkeen ei millään jaksa keskittyä töihin, on parasta siivota ja jynssätä kotia. Maanantainen viikkosiivous on samalla niin rentouttavaa ja ihanan hidas viikon aloitus. 

 


Lämmittävin tunne oli se kun aurinko lämmitti ensimmäistä kertaa jalkoja päiväunilenkillä. Se toi samalla lupauksen keväästä ja lämmöstä. 

Viikon paras tila kotona on tämä käytävä, josta tuli niin upea ja vehreä. Siirsin keittiöstä jukkapalmun käytävälle ja siihenhän se on kuin tehty.

 


Paras ruoka-aine löytö on Keiju Kaura kauralevite, joka on niin parasta sekä leivontaan että leivälle maidottomista tuotteista. Halusin tuotteet jossa ei ole palmuöljyä ja tämä tuote oli ainut minkä löysin.


 

Rentouttavin puuha oli kaappien järjestely. Järjestelin hieman uudestaan ja kävin läpi A:n vaatekaapin sekä kodinhoitohuoneen kaappeja. Järjestelen kaappeja aina silloin kun tuntuu että pään järjestelyyn on tarvetta. Puhdistaa niin mieltä kuin kaappeja. Laitoin A:n pieneksi menneitä vaatteita pois ja osan saman tien myyntiin facebook-kirpikselle sekä laitoin uudet postissa tulleet vaatteet kaappiin.  

 


Paras ulkoilureissu oli lauantainen aamu-ulkoilu koko perheen kanssa katsomaan lähistölle tehtyjä lumiveistoksia ja lumilinnoja. A:n lemppari on krokotiili. Siellä oli krokotiilin lisäksi auto, karhu, jänis ja orava. Niin ihana kun noita lumiveistoksia tehdään muiden iloksi.  

 


Ja vielä viikon paras hetki omaa aikaa oli muutamat automatkat postiin. Ne muutamat hetket viikon aikana kun olin aivan yksin. Hetket ilman A:ta, miestäni ja koiria. Tärkeitä hetkiä nämä 10 minuutin hetket, kun saa olla aivan yksin omien ajatusten kanssa.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Onpa piristävää ihanaa tekstiä! Olin melkein jo unohtanut, miten kivaa on löytää uusia blogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla ja joo, se on kyllä ihanaa jos nykyään löytää uuden blogin :). Ihanaa keskiviikkoa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.