07 helmikuuta 2021

SISUSTUSHAAVEITA TÄLLE VUODELLE

 


Mitä sisustushaaveita minulla on tälle vuodelle?

Eteisen valkoinen lipasto alkaa jo saumoista levitä käsiin juuri sopivasti, sillä haaveilen tuohon vähän matalammasta, korkeampi Jalkasesta ja ehkä jonkin muun sävyisestä kuin valkoisesta lipastosta.  Tuossa kaapissa meillä säilytetään askartelutarvikkeet sekä muovailuvahat sekä maljakot ja kynttilät, mitkä ei ole käytössä.

 

Olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen haaveilen kattoon kiinnitettävistä verhotangoista. Haluaisin makuuhuoneeseen koko ikkunaseinän matkalle verhoja. Reunoille laittaisin paksummat pimennysverhot ja keskelle ohuemmat läpikuultavat verhot. Tulisi enemmän hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen.


 

Sitten haaveilen vessoihin uusista hanoista ja altaista. Meillähän on valkoiset hanat, mutta äh, niissä ei se maali pysynyt kahvan kohdalla, joten ovat jo todella ruman näköiset näin 8 vuoden jälkeen. Haaveilen woodion altaista.

 


Nämä on ne realistiset haaveet. Muita haaveita on uusi sohvapöytä sekä Gubin beetle ruokapöydäntuoleista sekä niin upeista Gubin pacha nojatuoleista. Noita kaksi kappaletta sohvan vastapäätä olisi niin unelma.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.