01 toukokuuta 2022

4-VUOTISSYNTTÄRIT

 


Viime viikonloppuna juhlimme 4-vuotiasta. Juhlien teemana oli liila (violetti-liila-laventeli, sävyllä on monta nimeä).  Koska liila on ollut jo jonkin aikaa yksi A:n lempiväreistä ja sateenkaarista puhutaan paljon, tilasin kakun päälle hempeän lilan värisen kaarikoristeen. Juhlien jälkeen otin tikut pois kaaresta, niin kaari pääsi koristamaan lastenhuonetta.

 


Leivoin täytekakun ja cake popseja, jotka kuorrutin violetinvärisillä candy meltseillä. Täytekakun täytin äidin ohjeella tehdyllä vadelmamoussella, josta tuli niin herkullista. Herkkujen lisäksi tein mansikka-kevätsipuli-tomaatti-rucola-pinaatti-fetajuustosalaatin jota oli tarjolla ruislastujen ja patongin kanssa. Niin ja lisäksi tarjolla oli meidän juhlissa jo perinteeksi muodostunut hedelmä-marjalautanen.

 


Koristeina laventelinsävyisiä ilmapalloja ja numeropallo, helppoa ja nopeaa koristelua. Minun mekko on Gauharin ja A:n Gugguun. Oli ihanat juhlat, A nautti niin paljon <3. Ja jos joku miettii mitä 4-vuotiaalle lahjaksi, niin ihan sama, parasta on se paketin avaaminen ja lahjan saaminen, ei se mitä siellä sisällä on <3.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

5 kommenttia:

  1. Mistähän tuo kaunis rypäle kynttilänjalka, olen ihaillut sitä aiemminkin?
    Onnea 4-vuotiaalle, kaunis kattaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin sen Boozt.com:sta, en muista minkä valmistajan, mutta joku molekyylikynttilänjalka se on nimeltään. Se on ihana. Ja kiitos <3

      Poista
    2. Kiitos tiedosta. T Soili

      Poista
  2. Äiti i ja tytär kauniissa mekoissaan ja upean näköinen kakkupöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.