22 lokakuuta 2023

MAKUUHUONE ENNEN MAALAUSTA

 

Viime yö oltiin vähän niin kuin lomamatkalla, ei sen kauempana kuin vierashuoneessa. Nimittäin monen vuoden pohdinta maalaisiko makuuhuoneen seinät vähemmän keltaisella sävyllä tuli vihdoin päätökseen, kun kävin alku viikosta maalaustarvikkeet rautakaupasta. Sävyksi olin suunnitellut Teknoksen Hyggeä, mutta rautakaupassa se näytti punertavalta, niin sävy vaihtui lennosta.

 

 

Makuuhuoneemme ikkuna on etelään ja auringonvalossa nämä seinät taittavat niin keltaiseen, no aika kellertävä beigen sävy näissä onkin, että halusin jotain harmaampaa. Muuten tykkään tästä pehmeästä ja lämpimästä tunnelmasta niin paljon, että samalla värillä mennään. Nämä kuvat on otettu ennen maalausta.

 


Aloitin maalausurakan eilen vasta iltapäivästä, maalarinteippi loppui kesken, joten yläreunan vedin vapaalla kädellä ja lopulta siinä puuhassa hurahti koko ilta. Maalauskertojen välissä käytin koirat lenkillä ja sitten taas jatkamaan. Ja koska toinen koirista haluaa nykyisin nukkua mun sylissä tai vieressä, tuli M nukkumaan vaatekaappiin ja seuraamaan maalausta.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.