16 lokakuuta 2023

SYYSTUNNELMOINTIA

 


Syksyistä tunnelmointia kynttilöin ja valaisimin. Loppukesästä hommasin ladattavan pöytävalaisimen mitä on näppärä siirrellä paikasta toiseen. Siirtää ruokapöydästä sohvapöydälle tai vaikkapa ottaa lenkille mukaan maaseudun hämärässä. Nimittäin porukoilla ollessa ulkoilutin koiria sähkökatkon aikaan tuon valaisimen kanssa. Tuo ladattava valaisin on Audo Copenhagenin (ent. menu).

 


Hommasin myös led-tuikkukynttilöitä, nämä A saa laitettua näppärästi itse päälle ja pois, se onkin vähän niin kuin hänen hommansa. Ennestään meillä löytyy jo kapeita pitkiä led-kynttilöitä kaukosäätimellä. Niin turvallinen tapa tuoda tunnelmavaloa.

 


Ja koska tykkään tuoksukynttilöiden tuomasta vienosta tuoksusta, mikä tulee jo eteiseen tullessa vastaan, ostin uuden tuoksukynttilän. Tuoksukynttilä on August & Piers muse.

 


Lisäksi innostuin mehiläisvahakynttilöiden teosta, joten tänä syksynä ja talvena meillä lepattaa varmasti aika usein myös aito kynttilänliekki. Tilasin mehiläisvahakennoja valkoisena ja puuterinsävyssä. Aika ihanaa puuhaa kynttilöiden teko vaikkapa sateisena syyspäivänä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.