18 lokakuuta 2023

SYYSLOMALLA


Vaikka meillä on vasta päiväkotilainen niin meillä vietetään lomia myös silloin kuin koululaiset lomailevat, koska en halua viedä A:ta varahoitopaikkoihin. Niin ihana kun tämä on mahdollista näin yrittäjän toimiessa. Tänä vuonna meillä vuosi alkoi joululomalla, helmikuussa oli lomamatka Kap Verdelle, sitten hiihtoloma, 9 viikon kesäloma, syysloma ja sitten taas vuosi loppuu joululomaan. Melkein voisi sanoa, että yhtä lomailua.

 


Tarvittaessa pystyn tehdä töitä A:n ollessa kotona ja tarvittaessa hän on minulla töissä mukana. Milloin palaverissa tai milloin työmaakäynnillä. A on tottunut töissä kävijä, jos niin voi sanoa. Ja sitten tarvittaessa palkkaan hänelle kaverin kotiin tai pyydän serkkuja yöksi. Sillä silloin kun on kavereita niin eipä tarvitse itse olla kuin ruuankeittäjänä. 

 


Koska lapsuus on niin lyhyt aika ja töitä olen jo ehtinyt tekemään ja ehdin vielä myöhemminkin, nautin näistä lomapäivistä. Vuosia sitten en pitänyt lomaa oikeastaan milloinkaan, tai pidin silloin kun ei ollut töitä tai oltiin lomamatkalla. Nyt otetaan takaisin kaikki ja vähän enemmän.

 


Nyt alku viikon meillä oli kolme serkkua yökylässä, minä järjestelin lääkekaappia ja työkalulaatikoita jne. A:lla on heppailupäivä ja kaverisynttärit vielä tällä viikolla ja minulla daalianmukulat odottavat vielä nostoa, mutta muuten me taidetaan lomailla vain ilman suunnitelmia, aika ihanaa.

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.