03 marraskuuta 2023

HAVUKRANSSI

 


Ihanaa alkanutta marraskuuta! Maalumessa ja pakkassää, miten jouluinen fiilis, vai mitä? Mulla on ollut vähän isänpäivä rajana, ennen kuin mitään joulua kotiin laitan, mutta talvisen kranssin eilen tein terassille. Mietin vähän, jos laittaisin kattokoukusta kranssin terassilasien eteen roikkumaan.

 


Keräsin havut kuusesta joka harmi vain oli pitänyt kaataa, siinä latva kasvoi niin kieroon, että oli vissiin kuollut puu, joten nappasin muutaman ei niin keltaisen oksan kranssia varten. Ihana sinertävä sävy ja niin runsaasti käpyjä. 

 


Kranssien teko on niin ihanaa puuhaa, että haaveilin jo ostavani pari pohjaa lisää ja jos tekisi vielä muutaman havukranssin. Siskoni pihapiiristä kaatui myrskyssä muutama kuusi, niin saisin varmasti niistä materiaalia kranssiin. Ja sekaan voisin käydä ostamassa aiempien vuosien tapaan erilaisia vihreitä oksia, eukalyptusta jne.

 


En löytänyt kaapista kunnollista rautalankaa ja tuo ensimmäinen kela loppui kesken, jatkoin kultaisella ohuella rautalangalla, joka katkesi vähän joka oksaa kieputtaessa… jospa kranssi pysyisi silti kasassa.

 


Joko siellä on kransseja tehty?

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Ihanan tuuhea kranssi. Miten yksinkertainen voikaan olla noin kaunis. Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuheat kranssit on ihania! Ja joo, ei tarvii mitään muuta kuin kuusen oksia ollakseen kaunis <3

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.