05 marraskuuta 2023

MAKUUHUONEEN MUUTOS

 


Eihän täällä muuttunut mikään, sanoi P, kun olin saanut makuuhuoneen seinät maalattua :D. No minun mielestäni aivan selvä ero entiseen, entinen beige taittoi keltaiseen ja tämä uusi beigen sävy taittaa harmaaseen.


Mitä tykkäätte makuuhuoneen uudesta sävystä? Minusta ihanan pehmeä sävy ja jotenkin nyt kaikki kodin sävyt jatkavat samaa sävymaailmaa. Olohuone-eteinen-keittiö tilassa on harmaata, makuuhuoneessa harmaan beigeä, kuten pääovi, ja lastenhuoneessa ja vieras-/leikkihuoneessa punertava beige.

 


Monta vuotta maalaamista olin aloittamassa ja ei se sitten iso homma ollutkaan. Peili- ja naulakot seinältä pois ja valaisimet katosta ja sitten maalaamaan. Meni siinä yksi lauantai-ilta, mutta nyt on valmista. Tätä huonetta en ollut maalannut rakentamisen jälkeen, eli reilu 10 vuoteen ollenkaan.

 


 

Jo aiemmin vaihdoin tänne varastosta mustat valaisimet sängyn molemmin puolin, ja peilipintaiset yöpöydät laitoin vaatekaappiin. Yöpöytänä musta sivupöytä marmorikannella, mikä oli kesän lasitetulla terassilla.

 

 

Ps. En muista makuuhuoneen uutta seinän sävyä sen tarkemmin, koska mikään värilastu mitä olin suunnitellut, ei kaupassa enää hyvältä näyttänyt. Mietin esim. Teknoksen hyggeä, mutta sitten suuremmalta lastulta näytti punertavalta. Lopulta isosta värinipusta myyjä näytti sävyjä ja sieltä katsottiin kiva beige yhdessä.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

8 kommenttia:

 1. Kauniilta tuo seinäväri näyttää. Sävyillä on kyllä merkitystä.
  Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, minustakin näyttää nyt ihanalta joka säässä, auringonpaisteella kun se keltainen oikein korostui. Ja kiitos, samoin sulle!

   Poista
 2. Kaunista! Upea tuo seinän uusi sävy! Kiitos inspiroivasta blogista. t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla. Ja joo, tää on minusta niin paljon kauniimpi sävy. Ja kiitos, ihana saada palautetta <3

   Poista
 3. Todella kaunis🥰

  VastaaPoista
 4. Minusta tämä uusi on kauniimpi väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Silloin kuin rakennusaikana sävyy valitsin, niin pidin mallina lattiapalaa, no ei olisi kannattanut, kun olisi enemmän ollut sävyvaihtoehtoja ja ei olisi tullut valittua niin keltaista sävyä. No onneksi maalaaminen on sen verran nopeaa ja helppoa..

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.