11 marraskuuta 2023

PYÖREÄ RUOKAPÖYTÄ

 

Siinä se nyt sitten on ja istuu tilaan kuin lusikka puurolautaseen, nimittäin kauan haaveilemani pyöreä ruokapöytä. Olin jo keväällä tilaamassa ruokapöytää, kun vihdoin olin päättänyt, etten hommaa marmorikantista vaan mustan puisen ruokapöydän. Mutta jätin vielä hautumaan ja sitten syksyllä taas alekoodien tullessa päätin, että nyt vaihtuu pöytä ja ei mennyt kuin pari viikkoa tilauksesta (toimitusajaksi annettiin 6–8 viikkoa) kun uusi pöytä saapui.

 

Miksi sitten päädyin marmorin sijaan puiseen pöytään? Koska meillä pöydän äärellä ruokailun lisäksi askarrellaan, maalataan, piirretään tusseilla jne. ja vaalea marmoripöytä olisi saattanut imeä itseensä väriä, jos toista sekä lisäksi meillä on jo muutama marmorinen pöytä samassa tilassa niin musta pöytä tuo kontrastia.

 


Ja oli niin täydellinen hankinta, pyöreä pöydän muoto sopii tähän meidän tilaamme niin paljon paremmin. Tämä tila näyttää nyt niin paljon avarammalta ja silti pöydän ääreen sopii ihan yhtä paljon porukkaa, vaikka tavallaan pienempi on reilusti.

 


Pöytä on Gubin Moon-ruokapöytä, halkaisijaltaan  1200 mm.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Thank you for sharing your knowledge in such a clear and concise manner.

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytä ja tuolit myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, nämä on niin ihanat käytössäkin <3

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.