24 marraskuuta 2023

JOULUA KOTIIN – JOULUKUUSI

 

Tasan kuukauden päästä on jouluaatto eli kuukausi aikaa tunnelmoida ja nauttia joulun odotuksesta, joka on minusta sitä parasta aikaa. Varsinkin kun sai lapsen, joulun odotuksen merkitys korostui entistä enemmän. Miten ihana yhdessä leipoa ja koristella pipareita, tuoda joulukuusi ja laittaa latvatähti, joka meillä on A:n tehtävä, etsiä tontun jälkiä ja kaikkea sitä. 


 

Meillä on jo kirjoitettu joulupukille ja joka yö on tonttu käynyt tuomassa joulusukkaan vitsilahjoja, se lapsen ilo ja onni, kun joulusukasta löytyy joku vanha esine tai vaikka ne likaiset sukat, mitkä unohtuivat lastenhuoneen lattialle illalla. 

 


Isänpäivän jälkeen toin varastosta kuusen ja koristelin sen ensiksi vain jouluvaloilla. Pinnailin Pinterestissa joulukansioon runsaasti valoja olevia joulukuusia ja halusin vähän samaa meille, joten hommasin muutaman valonauhan lisää joulukuuseemme. Nyt siinä on kolmet jouluvalot ja aika loistavalta jo näyttää.

 


Meillä on Stockmannilta hommattu Triumph Tree -merkin Forest joulukuusi, joka taitaa nyt olla toista joulua meillä, tästä saan usein varsinkin instagrammissa kyselyä, mistä kuusi hommattu. 

 


Joulukuusi valojen loisteessa tuo jo niin upean ja juhlallisen tunnelman kotiin, että ihan samantien ei tarvitse kuusta koristella. Mutta nyt jouluista kirjaa lukiessa minulle tuli niin jouluinen fiilis, että kotiin palattua taidan kaivaa koristelaatikon esille ja koristella joulukuusen.

Tunnelmallista viikonloppua!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.